Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete, kako uspeti v Amazonu z iskalnimi podatki mojih tekmecev?

1 answers:

Da, to je pravo vprašanje. Mislim, da če se uporabljajo prav, Amazon iskanje podatkov svojih najbližjih nišnih ali kategorij tekmeci lahko postane vaš preprost načrt končnega komercialnega uspeha tam. In jaz osebno verjamem, da je ključ do vaših najbolj uspešnih rezultatov trgovanja vedno mogoče najti predvsem pri pametnem izbiranju najbolj priljubljenih ključnih besed, ki jih uporabljajo žive kupci, skupaj s pametno in prilagodljivo strategijo oblikovanja cen. Stvar je v tem, da lahko celotna naloga preprosto postane samo kos torte - vse, kar potrebujete, je, da dobite pravo orodje za pravilno tekmovalno raziskavo in končno postanejo drzni uspeh na Amazonu samo z iskalnimi podatki vaših tekmecev. Torej, glede na to, da je najbolj zahtevna stvar tukaj, da najdete popolnoma primerno rešitev med tem resnično veliko število različnih ponudb, ki so na voljo na internetu. Zato vam bom spodaj pokazal moja najboljša programska orodja, ki olajšajo stvari, tako za konkurenčne raziskave ključnih besed, najboljši način iskanja možnosti za kickstart in avtomatizirane rešitve za določanje cen, ki so potrebne za prevzem vodilne vloge v vaši niši ali kategorija izdelkov - ladies spring blue hats.

Premakni na pravi poti od samega začetka

Začnim z iskanjem možnosti na Amazon z iskalnimi podatki o trenutno najbolj zahtevanih izdelkih, najbolj priljubljenih kategorijah in najbolj vročih ponudb, ki so na voljo na trgu. Tukaj je, ko orodje JungleScout pride v igro! Ta programska oprema je znana kot najboljša možnost za raziskave, ki temeljijo na podatkih, potrebnih za iskanje privlačnih prodajnih priložnosti na Amazon, poiščite najboljši obetavni izdelek, ki bi bil potencialno vključen v vaše trenutne sezname izdelkov. Še več - z lahkoto lahko spremenite to res zastrašujočo nalogo, da sledite ključnim meritvam vaših uspešnejših nasprotnikov v nemoten in preprost postopek, ki se izvaja na skoraj samozaposleni način.

Obdržite najboljše prakse za optimizacijo in ključne rešitve za ključne besede

Področje uporabe je še eno pametno orodje, ki vam prinaša veliko sliko o iskanju Amazon, funkcionalnih podatkih o najpogostejših priljubljenih ključnih besedah, kot tudi verjetno najbolj dragocen vpogled tukaj v zvezi z ustreznimi ključnimi besedami in besedami z dolgim ​​repom, za katere so vaši nasprotniki že uvrščeni. Še več - našel je Scope še močnejši, ko gre za optimizacijo PPC kampanj za največjo učinkovitost. Navsezadnje to orodje mi je veliko pomagalo pri obvladovanju tveganj zaradi precej zanesljivih in natančnih ocen podatkov za moje profitne marže, mesečne prihodke, prodajno hitrost, neto prihodek po FBA

Izkoristite visoko konkurenčno strategijo za avtomatsko ceno in strategijo za ponovitev

Zadnja stavka, ki jo želim prikazati danes, je Keepa. To je enostavno in enostavno obvladljivo orodje za sledenje cenam Amazon. Čist in jasen vmesnik je skoraj samoumeven. Vendar pa naj navedem glavne značilnosti, ki jih obljublja programska oprema za določanje cen podjetja Keepa - vsaj zaradi popolnosti. Med drugim lahko ta sledilnik cen pomaga pri interaktivnih grafikonih zgodovine, prikazanih na dobro kategorizirani priročen način, v realnem času opozorila o padcu cen / povečanju in razpoložljivosti sprememb, enostaven pregled na voljo neposredno pri roki prek razširitve brskalnika, kot tudi hitri pogled, da si ogledate najnovejše ponudbe na Amazon in primerjate cene skoraj v nobenem trenutku.

December 6, 2017