Back to Question Center
0

Ali mi lahko pomagate prevladati nad iskanjem v Amazon z vrhunskim vpogledom v iskalnik in izbiro ključnih besed?

1 answers:

Na žalost ni nobenega dokončnega zmagovalnega vodnika ali katerega koli končnega akcijskega načrta, ki bi imel dolgoročen uspeh s svojimi izdelki, ki so prikazani v iskanju Amazon, ker ponuja top ponudnik. Stvar je v tem, da obstaja preveč različnih komponent uspeha v e-trgovini, na primer, kot so na primer seznam in optimizacija cen, pošiljanje in upravljanje povratnih informacij. Da ne omenjam nabav, oglaševanja, davkov, pa tudi preostalih drugih običajno preveč delovno intenzivnih ali morda res zamudnih stvari.

Kje najti pravi cilj?

Torej, sprijaznimo se - sama ne morete uspavati. Dejstvo je, da gre za izdelek, ki doseže visoke položaje v Amazonskem iskanju, ki ga ima vsak prodajalec za glavni cilj - digital temperature monitoring. Ampak kako priti do konkurenčne prednosti in prevzeti vodilno vlogo na tem gnečenem spletnem trgu? Na srečo obstaja veliko uporabnih orodij in spletnih platform, ki so na voljo bodisi v odprtem dostopu bodisi preko takoj plačanih računov in dolgoročnejših naročnin. Kljub temu obstajajo številne možnosti, povezane z zadevo. In naloga je, da izbere najbolj primerno rešitev v definitivno izziv. In tu je točno, ko vam bom pokazal nekaj mojih najpomembnejših in vedno zanesljivih pomagačev, ki sem jih uporabil za mojo zgodbo o uspehu v Amazonskem iskanju kot top prodajalca, ki nenehno teče korak pred najbližjimi nišnimi konkurenti. Torej, spodaj bom pokazal nekaj dobrih orodij in uporabnih nasvetov, da bi stvari lažje, vsaj ko gre za prodajo na Amazon kot pro.

Ključne besede lahko postanejo močne konkurenčno prednost

Vsak potencialno zmagovalni maloprodajni projekt na Amazon se začne z dobro optimiziranim seznamom izdelkov. Pravzaprav je to prva in verjetno najpomembnejša stvar, ki jo je treba storiti, če se želite povzpeti na vrh Amazonskega iskanja kot vodilnega prodajalca v vaši niši ali kategoriji izdelkov. In vsaka optimizacija oglasov (podobno kot pri izvirnem konceptu SEO) se začne s kakovostjo vsebine in natančno usmerjenimi raziskavami ključnih besed. V idealnem primeru bi morali biti istočasno podprti z dragocenim konkurenčnim vpogledom. Torej, preden karkoli drugega, priporočam, da Google preizkusi to dobro staro orodje za načrtovanje ključnih besed. To orodje vam bo pomagalo spoznati najpogostejše ključne besede in fraze, ki bi jih morali sprejeti za naslov in opis izdelka.

Rush Into Amazon Iskanje in postanite Top Prodajalec

In tukaj smo končno prišli do točke. Mislim, ko imaš veliko sliko o ključnih ključnih besedah ​​z razumnim zmagovalnim potencialom, je čas, da preverite nekaj ključnih besed iz najboljših uspešnih nasprotnikov - in uporabite ta konkurenčni vpogled v svojo korist. Če želite odkriti najboljše možnosti za ključne besede, vam priporočam, da izberete eno izmed teh dveh resnično orodij za ubijanje - menite, da ste dobili priloženo z orodjem MerchantKeywords ali KeywordInspector - sem jih oba izredno koristila za uvrstitev v optimizacijo, ki ustvarja dejansko prodajo. In naj še enkrat rečem - to je samo stvar po vaši izbiri. Predvsem zato, ker lahko s svojimi velikimi mednarodnimi zbirkami podatkov ta orodja omogočajo hiter izbor trenutno priljubljenih ključnih besed in iskalnih stavkov, ki jih uporabljajo žive kupci, ki kupujejo izdelke na Amazon. Istočasno vam lahko MerchantKeywords in KeywordInspector omogočata daljnosežni vpogled v ključne besede in praktične predloge, ki jih posnamete in jih potegnete neposredno od najbližjih nasprotnikov na trgu. To je to! Naredite umetno inteligenco, da naredite vse, kar je težko dviganje - in ste končali.

December 6, 2017