Back to Question Center
0

Kaj lahko naredim s svojimi izdelki na Amazon.com za napredovanje?

1 answers:

Ko gre za prevladujočo prednosti za moneymaking na Amazon.com in uvrstitev svinca z dolgotrajnim napredkom, je skrivna formula uspeha zajeta v iskanju izdelkov v živo. Mislim, da je treba ostati pred igro na Amazon - umzugsfirma richterswil zurich.com z razvrstitvijo, ki je viden na vrhu lestvice na trgu - vse, kar potrebujete, je, da v celoti optimizirate svoje sezname izdelkov. Toda trik je v tem, da imate vse, kar morate storiti, morate vedeti, kaj natančno in kje je posebej storjeno vsakič, ko posredujete kakršno koli prilagoditev seznama. Tukaj je, kako lahko to storite - uporabite naslednji kratek vodič, da bi se od samega začetka pravilno osredotočili, ne da bi zapravljali niti minut svojega dragocenega časa niti najmanjšega neplačanega napora.

Optimizacija oglasov na Amazonu

Če že dobro igrate z optimizacijo iskalnikov (SEO), morate imeti to samoumevno - kot vrhunski strokovnjaki, ki pravijo, vsebina je vedno kralj. Mislim, da je verjetno vsaka besedilna vsebina, ki jo lahko najdete na spletu, ravno tisto, kar običajno naredi uspešno optimizacijo za potrebno boljšo spletno prepoznavnost. In vsaka ustrezno optimizirana vsebina v zameno izhaja iz pametne uporabe in pravilne umestitve glavnih ciljnih ključnih besed. Torej, če želite videti svoje dobro optimizirane oglase na Amazon.com in vaši uvrstitvi dobičkov, rojenih s srebrno žlico - ravnanje s temeljito raziskavo ključnih besed, mora biti vaš korak številka ena tam.

Raziskave po ključnih besedah ​​

Torej, če se dobro soočimo z izbiranjem ključnih besed, je izjemno pomembno, da se vaši oglasi objavijo na Amazon.com na vrhu iskanja v živo. Zato je za izvedbo resnično koristne raziskave ključnih besed, ne da bi porabili preveč časa, priporočam uporabo enega od naslednjih iskalnih orodij: Google Planner za ključne besede (lep začetek z dobrimi starimi klasiki, ki prihajajo brezplačno in z zelo lepimi možnostmi za vaš naslednji Pay-Per -Kliknite akcijo), kot tudi trgovske besede, AMZ Tracker, obseg in KeywordTool.io (samo izberite prvi, ki vam je najbolj všeč, saj je vsako navedeno orodje zanesljivo in uporabno dokazano ).

Kakšna razlika?

Zakaj naj začnete z orodjem za načrtovanje ključnih besed najti svetovnega iskalnega velikana in šele nato nadaljevati z drugim, natančneje prilagojenim pomožnim ključem? Preprosto zato, ker ko gre za Amazon.com in njegov algoritem razvrstitve, dejansko obstajajo dve različni vrsti ključnih besed, ki so tam priznane - primarne ključne besede in skrite.

 • Primarne ključne besede - so mišljene, da se prikazujejo neposredno na preprostem pogledu, na primer v naslovih izdelkov, opisih, točkah o izdelku itd.
 • Skrite ključne besede - ni nobene kategorija ključnih besed živi v ozadju Amazonove tržnice. Medtem ko so nevidni tako za resnične kupce kot za iskalnike, skrite ključne besede še vedno opravljajo svojo besedo in pomagajo vaši oglasi v seznamu izdelkov. Najbolj pogosto so ti tipični sopomenki, različni primeri prodajalca sleng in včasih celo namerno napačno črkovane besede, ki so se zato pogosto uporabljale kot industrijski žargon - zato je verjetno, da bo ta kategorija ključnih besed vključena, na primer v uradne nazive.

Oglas Anatomija na Amazon.com do D uvrstite svoj uvrstitev

Ko je vaš glavni bazen izbranih ključnih besed pripravljen, je čas, da imate vse na svojem mestu s podrobnostmi o izdelku. In primarna struktura seznama izdelkov, ki jo bomo optimizirali, je vedno sestavljena iz istega sklopa bistvenih elementov. Glede na to, da so namenjeni zasičenosti z glavnimi ciljnimi ključnimi besedami - najprej in najpomembnejše - tukaj je tisto, na kar potrebujete natančno pozornost tam.

 • Naslov ponudbe, ki pokriva glavni predmet prodajnega posla.
 • Bullet točke, ki zagotavljajo čisti in jasni opis izdelka in uporabljajo priporočila.
 • Opis izdelka, ki dejansko pomeni bolj podrobno različico točk Bullet.
 • Glavne slike, ki podpirajo vsak izdelek, da bi zagotovili uporabno vizualno pripoved za žive kupce.

Nasveti za optimizacijo za Amazon.com Uvrstitev promocije

Naslov

naslov vašega izdelka je verjetno najpomembnejše mesto tam, ki ga je treba vgraditi s čim večjemu številom primarnih ključnih besed. Upoštevajte, da nikoli ne smete imeti seznamov izdelkov, ki so zašli s ključnimi besedami. Torej, če želite zagotoviti, da je naslov vašega izdelka smiselen, naredite dvojno preverjanje, da bo vse potrebno na podlagi naslednjih meril:

 • Glavne ključne besede postavite na začetek v padajočem vrstnem redu pomena.
 • Naziv izdelka lahko obsega do 200 znakov..Tako je odvisno le od vas, da se odločite, kako dolgo bo.
 • Vsaka prva črka vsake naslovne besede mora biti vedno usredstvena.
 • Številke je treba navesti s številkami (npr. 100 bo v redu in sto - sploh ne).
 • Medtem ko standardni podatki o meritvah pošiljk običajno prihajajo po privzetku, velikost izdelka nikoli ne bi smela biti nujna (seveda, razen če je resnično pomembna in nepogrešljiva značilnost).
 • Skoraj enaka stvar je določitev barve - ni potrebe po seznamu za vse izdelke, samo za tiste elemente, ki so.

Bullet Točke

Morda ste že seznanjeni s tem, vendar bom še vedno dal kratek seznam priporočil - vsaj zaradi popolnosti. Torej, ko kliknete katero koli seznam izdelkov na tem gnečem trgu - in vas iztovorijo neposredno v razdelek spletne strani z oznakami. Na podlagi Amazon.com smernic za razvrščanje, bodite pozorni na naslednja priporočila pri izbiri, katere točke naj bodo najbolj všeč:

 • Seznam bullet točk naj bo zgrajen z najbolj uporabnimi praktični podatki in nič drugega.
 • Vse ostale opisne informacije morajo biti samo bistvenega pomena.
 • Na kratko, čisto in jedrnato navesti glavne značilnosti in koristi proizvoda.

Opis izdelka & slike

Skoraj vse o opisu izdelka in optimizaciji slike je samoumevno. Zato vam bom pokazal samo kratek povzetek najbolj doslednih ugotovitev in MORA imeti poudarek:

 • Opis izdelka - bogat s ključnimi besedami, je namenjen Bodi edinstven. Odgovarjanje glavnim točkam bolečine kupcev bi moral idealen opis izdelka zajemati vse izčrpno in v celoti navedene podatke.
 • Slike izdelka - edina omejitev je, da Amazon omogoča, da je v seznam vseh izdelkov vgrajen največ devet dodatnih fotografij. Verjetno je to ne-brainer, vendar še vedno priporočam, da razmislite zlasti o embalaži, življenjskem slogu in vsakodnevnih posnetkih izdelkov - in ste končali.

December 6, 2017