Back to Question Center
0

Semalt: Najbolj uporabna spletna orodja za strganje, da bi izsledili spletne podatke

1 answers:
orodje za strganje po spletu s je bilo razvito za izvleči podatke iz obstoječih spletnih strani. Uporabni so za vsakogar, ki skuša zbrati potrebne podatke iz svetovnega spleta. Te programske opreme iščejo nove podatke samodejno ali ročno, pridobivajo nove ali obstoječe podatke in jih shranjujejo za dostop - race day hats and fascinators nzs. Na primer, nekateri programi za spletno strganje naj bi zbirali informacije o izdelkih iz eBaya in Amazon. Pomagajo nas spremljati, kaj se dogaja na trgu.

Najboljša spletna orodja za strganje:

Oglejmo si seznam najboljših spletnih orodij za strganje na internetu:

Dexi.io: ​​

( 11) Dexi.io podpira zbiranje podatkov iz velikega števila spletnih mest in ne zahteva prenosa. To pomeni, da morate odprite svojo uradno spletno stran in začnite s pridobivanjem podatkov. To orodje ima urejevalnik, ki temelji na brskalniku, in podatki se lahko shranijo v Google Drive in Box.net.

Scrapinghub:

Scrapinghub je močan program za pridobivanje podatkov v oblaku, ki razvijalcem in programerjem pomaga pri pridobivanju dragocenih podatkov. Ta program uporablja majhen proxy rotator, imenovano Crawlera, ki pomaga plaziti ogromno število spletnih strani, zaščitenih z bot..

ParseHub:

ParseHub je bil razvit za pajkanje posameznih in več spletnih mest z ali brez podpore AJAX, JavaScript, piškotki, preusmeritve in sejo. To orodje je na voljo v obrazcu spletne aplikacije in kot brezplačna namizna aplikacija za Mac OS X, Windows in Linux.

VisualScraper:

VisualScraper naj bi strgal podatke v obliki besedila in slik; ta program se lahko uporablja za zbiranje informacij iz osnovnih in naprednih spletnih strani. Z lahkoto lahko zberete, upravljate in organizirate svoje spletne podatke z uporabnikom prijaznim vmesnikom.

Spinn3r:

Spinn3r pomaga indeksirati vsebino, podobno tisti v Googlu, in shranjuje izpisane podatke v datoteke JSON. Ta spletno strgalo bo redno pregledovalo vaša spletna mesta in poiskalo posodobitve iz različnih virov, da bi vam lahko zagotovili publikacije v realnem času.

80 noge:

80 nog je uporaben, zmogljiv in prilagodljiv spletni gonilnik in podatkovni ekstraktor. Ta program lahko nastavite v skladu z vašimi zahtevami, saj hitro pridobi ogromno količino podatkov.

Strgalo:

Strgalo je znana razširitev Chrome z veliko funkcijami. Poleg tega je dobro, da izvozite podatke v Google Drive in je uporaben tako za programerje kot programerje. To brezplačno orodje samodejno ustvari majhne XPathe za vaše URL-je.

OutWit Hub:

OutWit Hub je odlična razširitev Firefox z veliko podatkov o ekstrakciji podatkov. Pomaga poenostaviti naše spletno iskanje in samodejno brskati po spletnih straneh, hkrati pa vsako uro shranjuje veliko podatkov.

Import.io:

Import.io ponuja oblikovanje posebnih podatkovnih nizov z uvažanjem podatkov s posameznih spletnih strani in izvozom v datoteke CSV. Ta program uporablja najsodobnejšo tehnologijo in dnevno pridobiva na milijone podatkov.

December 7, 2017