Back to Question Center
0

Spletna orodja za strganje, ki vam bodo prihranile čas pri pridobivanju podatkov - Semalt Nasveti

1 answers:

Ali razvijate lastno spletno stran, podatkovni viri v vašo aplikacijo ali samo želite izvleči podatke za raziskave, lahko nekateri znani orodja za strganje po spletu prihranijo veliko časa in nas lahko oskrbijo. Zato smo razpravljali o štirih najmočnejših in uporabnih orodjih za spletno strganje, ki bodo zagotovo prihranili čas in energijo.

1 - m?bel einlagern preise. Uipath:

Uipath je specializiran za razvoj različnih programov za avtomatizacijo, kot so branje zaslona in orodja za spletno strganje za splet in namizje. Spletni strgalo Uipath je idealna in popolna rešitev za neprogramerje in ne-coders. Z lahkoto lahko preseže skupne izzive za pridobivanje spletnih podatkov, kot so navige strani, kopiranje bliskov in strganje datotek PDF. Samo odprete čarovnika za čiščenje podatkov in označite podatke, ki jih želite izvleči. Naj bo to orodje opravilo svojo funkcijo v določenem času in bo izhod zagotovo odličen. Kmalu boste prejeli ustrezne CSV in Excelove dokumente. S tem programom boste lahko avtomatizirali polnjenje obrazcev in navigacijo. Naj vam tukaj povem, da je brezplačna različica z omejenimi funkcijami, vendar je premium različica nekoliko dragana in ne bo ustrezala zasebnim lastnikom spletnih mest ali spletnim skrbnikom.

2. Import.io:

Uvoz..io nam ponuja brezplačno namizno aplikacijo in pomaga pri brisanju podatkov iz velikega števila spletnih strani. Ta storitev obravnava vse spletne strani kot možne vire podatkov in ustvarja API-je za svoje uporabnike. Če je bila stran, ki ste jo poslali, prej obdelana, boste takoj dobili API. V nasprotnem primeru lahko Import.io nas vodi skozi postopek izdelave strgalnega matriksa s pomočjo spojnikov in ekstraktorjev v 20 urah. Ta storitev je neverjetna in enostavna za uporabo, ne potrebujete tehničnih veščin. Vendar pa Import.io ne more navigirati z ene spletne strani na drugo z enim samim klikom. Včasih bo za oddajo poročil potrebnih do dveh dni.

3. Kimono:

Kimono je znana in ena izmed najboljših orodij za spletno strganje, ki vam prihrani čas pri pridobivanju podatkov. Ta program je znan med razvijalci in programerji, ki želijo krepiti svoje izdelke brez kode. Prihranil vam bo čas, saj lahko zagotovite pozitivne in negativne primere usposabljanja tega orodja. Poleg tega je API ustvarjen za spletne strani vaše želje in podatki se lahko označijo v kakršni koli obliki. Kimono deluje precej hitro in je super za pridobivanje podatkov o borznih trgih in poročilih. Na žalost ni na voljo navigacijskih strani na strani, zato bomo morali preživeti nekaj časa, da bi to orodje naučili, preden bo zanj izvlekel natančne podatke.

4. Screen Scraper:

Screen Scraper je še en močen spletni strgalo, ki se ukvarja z veliko težkimi in zapletenimi nalogami, kot so navigacija, vrednotenje in natančna ekstrakcija podatkov. Ta program zahteva nekaj programskih veščin in se lahko sproži takoj. Poleg tega lahko dodate proxy in ustvarite izpisane vzorce podatkov v nekaj minutah. To orodje deluje tako z JavaScriptom kot z HTML-jem. Prav tako lahko poskusite s platformo Citrix in drugimi podobnimi platformami. Edini konj je, da je to drag program in morda boste morali pridobiti osnovna ali napredna znanja o kodiranju za uporabo programa.

December 7, 2017