Back to Question Center
0

Brezplačno sliko - Semalt Advice

1 answers:

Morda ste že naleteli na več spletnih orodij za strganje slik na spletu, vendar je eno od najlažjih orodij za uporabo v ta namen Saveallimages. Najpomembnejši razlog za uporabo tega orodja je, da ne zahteva nobenih programskih veščin. In poleg tega je popolnoma brezplačna!

Način delovanja:

Ni vam treba klikniti slik eno za drugim, ker gre za konvencionalno in časovno zapravljanje. Vnesti morate URL ali povezavo na spletno stran, katere slike nameravate strgati v predloženi predlogi - dipinto iris van gogh. Nato kliknite kateri koli od spodnjih gumbov. Orodje shrani vse zahtevane slike v zip datoteke.

Spodaj so na voljo štiri gumbe in za različne načine varčevanja. Najprej morate klikniti na želeno možnost. Gumbi so za casual, full, pagination in agresivne načine za shranjevanje slike.

  • Običajno: Ta način prihrani vse glavne slike na trenutni strani.
  • Popolnoma: Ta način je namenjen za shranjevanje slik s sličic na trenutni strani.
  • Pagination: Ta način je za shranjevanje slik na spletni strani s paginacijo. Vendar pa morate razumeti, da je za ta način potreben razmeroma daljši čas delovanja.
  • Agresivno: Ta način prihranjuje čim več slik na trenutni strani in povezanih straneh.

Če želite uporabiti to brezplačno orodje, se morate prijaviti na saveallimages.com..Obstajata dve vrsti članstva. Lahko postanete brezplačni član ali premijski član. Pravzaprav je priporočljivo postati brezplačen član, ki preizkusi orodje pred nadgradnjo svojega članstva.

Kot svobodni član lahko na zahtevo strgate samo 25 slik. Poleg tega bodo slike shranjene z omejenimi funkcijami. Drugič, slike bodo shranjene z nekaterimi vodnimi žigi in oglasi.

Po drugi strani pa kot premium član lahko na zahtevo strgate do 1500 slik. Slike ne bodo imele značilnosti vodnega žiga in nobenih oglasov. Poleg tega lahko samo člani premij uporabijo tako paginacijo kot agresivne načine shranjevanja. Lahko postanete član premije za samo 3 $ na mesec.

Orodje dobro deluje na različnih brskalnikih. Podpira Opera, Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox in Google Chrome. Poleg tega deluje na Android, Windows in IOS. Lahko jo dobite v Googlu Play.

Shrani slike z najmanjšo širino 150 slikovnih pik in minimalno višino 150 slikovnih pik. Kot vse aplikacije, se redno posodablja z več funkcijami.

Če povzamemo, funkcije, ki omogočajo "Shrani vse slike" boljšo aplikacijo kot večina spletnih strgalnikov, so:

• Zelo enostavno je razumeti in uporabljati;

• Ker hkrati shrani vse slike na spletni strani, to prihrani veliko časa;

• Tudi njegovi programerji ga lahko uporabljajo, ker ne potrebujejo nikakršnega znanja o programiranju;

• Ni vam treba prenesti in namestiti nobene aplikacije;

• podpira vse brskalnike in mobilne platforme;

• Najpomembneje je, da je popolnoma brezplačna, razen če želite nadgraditi svoje članstvo.

December 7, 2017