Back to Question Center
0

Nekatere zahtevne težave pri spletnem strganju Semalt Expert

1 answers:

Podporna skupina XBMC je v zadnjih letih opazila, stranke samodejno organizirajo medije in baze podatkov. Če želite biti iskreni, XBMC nima težav s programi, ki ste jih uporabljali za shranjevanje podatkovne baze medijev in filmov. Za vaše informacije je samodejno organiziranje zbirk podatkov o filmih najbolj prevladujoča značilnost XMBC v tržni industriji.

Za začetnike je spletno strgalo avtomatiziran skript, ki s priljubljenimi in pomembnimi spletnimi mesti potegne podatke o vaših medijih in videoposnetkih, informacije za XBMC. Za zveste uporabnike, ki še niso opazili, XBMC vsebuje vgrajeno spletno strgalo, ki zbira informacije o metapodatkih in pokrovi filmov, ki ustrezajo vašim potrebam - holbrook assinatura.

Redno, XBMC izboljša in posodablja vgrajene spletne strgalke, ki največjo podporo zvestih strank. Če se pojavi potreba, je XBMC dodal tudi nove funkcije, ki ljubiteljem filma omogočajo prepoznavanje umetniške umetnosti in pokriva hitro. Če želite posodobiti različico strgala za spletno stran in svojo bazo podatkov, pojdite na možnost »Nastavite vsebino« in se strinjate z novimi pogoji.

Kako izvoziti vaše filmske knjižnice v datoteke nfo

Veliko število zvestih uporabnikov uporablja upravitelje nfo za organiziranje medijskih nastavitev. Ali delate na izdelavi varnostne kopije slike in opisa metapodatkov? XBMC v celoti podpira to možnost.

Če želite svoje najljubše knjižnice izvoziti v datoteke nfo, v razdelku" Nastavitve videoposnetkov "kliknite» Izvozi video knjižnico «. Izvozite več ali posamezne podatke, metapodatke in slike. To vam bo pomagalo ustvariti nfos za svoje knjižnice.

Prispevati k bazam podatkov XBMC

XBMC vsebuje spletno skupnost, ki vključuje potencialne in prispevki zvestih uporabnikov Baza podatkov XBMC deluje tako, da spodbuja uporabnike k prispevku sinopsisov, slik in dnevnih predstavitev svojih najljubših filmov. Trenutno portal XBMC vsebuje veliko člankov o bogastvu in povzetek, zahvaljujoč zvestim strankam.

XBMC sestavlja uporabniku prijazno spletno podporno osebje, ki ponuja svetovalne storitve blogerjem in končnim uporabnikom. Vendar pa lahko pomagate ohraniti strgala za spletno mesto XBMC, če imate

Prav tako lahko pomagate odpraviti težavo, če želite, da se izognemo težavam pri uvozu filmskih pokrovov in knjižnic. z vadili na XBMC Wiki in uredniku spletnega strgala. Za izkušene uporabnike je preprosto opraviti uporabo spletnega strgala za ustvarjanje neverjetnih posnetkov zaslona. Vendar pa so izkušnje lahko za začetnike nekoliko razburljive. Prispevajte svoje strokovno znanje in vaje, da shranite začetnike z njihovo spletno izpostavljenostjo.

Spletni scrapers igrajo pomembno vlogo pri tem, da blogerji in ljubitelji filma spoznajo želene knjižnice. Streperji omogočajo navdušencem, da se pomikate po razpoložljivih medijih in filmskih knjižnicah, ne da bi se srečevali z izzivi. Ne dovolite, da upravljate s podatki, da se vaš spletni projekt premakne navzdol. Spletne progremerje lahko uporabite za pridobivanje podatkov, ki bodo ustrezali vašim potrebam in specifikacijam vašega kupca. Za organiziranje in upravljanje baze podatkov o programih lahko uporabite tudi najmočnejše funkcije XBMC.

December 7, 2017