Back to Question Center
0

jsoup: Java HTML Scrapper - Semalt Pregled

1 answers:

jsoup je java repozitorij, ki izvaja HTML. Opremljen je z učinkovitim in učinkovitim API-jem, ki zbira, analizira in upravlja podatke, z uporabo zahtevanih metod DOM, CSS in jquery.

Z jsoup programerji in spletni oblikovalci lahko razvijejo dokumente iz spletnih izvornih datotek brez razpoznavanja strukture izvornih datotek - veoauto rehvid kasutatud. Po pridobivanju datotek, lahko uporabniki jsoup znova prenesejo ali prenovijo celotne elemente elementov ali elemente elementov z dodajanjem ali spreminjanjem elementov ali vsebine ali obojega.

Orodje je zgrajeno z veliko agilnostjo, ki omogoča uporabnikom v širokem raznolikosti spletnega okolja in aplikacij prilagodljiv in standarden programski vmesnik. To daje uporabniku potreben dostop do sprememb, brisanja ali dodajanja komponent njihovim izpeljavo.

jsoup lahko dekodira in dezintegrira podatke v manjše sestavine zaradi enostavnega prevajanja v druge oblike. Vhodni podatki se izkopavajo v obliki algoritemskega napredovanja, ki je sestavljena iz kode navodil, vgrajenih v drevo zbiranja ali izpeljave. Zasnovan je tako, da razume in integrira HTML komponente, tako da lahko s takšno fleksibilnostjo naloži datoteke, odvisno od strukture kodiranja. Kako to naredi? Pazi in razreže celotno spletno stran za dostop in vzorec za zajemanje podatkov. Če je izvedba podatkov mogoče, bo nadaljevala z:

Krmarjenje in analiziranje razčleniti drevo z najvišje ravni prek strukture konfiguracije na najnižjo raven ob upoštevanju vsake posamezne komponente podatkov. Ta pristop se imenuje metoda razčlenjevanja od zgoraj navzdol

Stiskanje podatkov od najnižje ravni strukture, analiziranje vsake podatkovne komponente skozi vmesne sestavke do vrha paraznega ali drevesnega derivata.

jsoup je učinkovita rešitev, ki je podvržena številnim kompleksnim operacijam v deljenih sekundah zaradi svoje vrhunske zasnove. Postopek običajno obsega tri zaporedne faze od:

1. Drobljenje izločenih znakov in podatkov v manjše preprostejše pakete in analizo teh bitov znakov in podatkov za ustvarjanje.

2. Razlaga, ki jo lahko prebere in ustvari strojni jezik, ki je zmožen dati elemente podatkov po prednostnem vrstnem redu in se lahko uporablja za proizvajajo

3. Elektronski izrazi, ki tvorijo informacije, ki so zahtevane konfiguracije, vrednosti in ustreznosti za uporabnika.

jsoup je združljiv in sposoben izvajati veliko strukturo HTML skriptov, jezikovnega vmesnika, programov in sloga dokumenta, vključno z zahtevami WhatWG HTML5. Prav tako so lahko strukture HTML razčlenjene na isti model predmeta dokumenta kot spletne programske aplikacije, ki se uporabljajo za pridobivanje, navigacijo in predstavljanje podatkov in informacijskih virov na svetovnem spletu.

jsoup ima možnost:

  • strgati in razčleniti HTML iz URL-ja, datoteke ali niza
  • poiskati in
  • izboljša elemente HTML, atribute in besedilo
  • , da bi izbrisali vsebino, ki jo je poslala uporabnik, na varen beli list, da bi preprečili napade XSS
  • ustvari urejen HTML

Programska oprema je zgrajena za reševanje vseh vrst HTML, ne glede na konfiguracijo: od nedotaknjenega in potrjevanja do neveljavne tag-juhe: jsoup bo ustvaril želeno analizo strukture.

December 7, 2017