Back to Question Center
0

Kaj je spletno strganje? Semalt Expert pojasnjuje

1 answers:

Spletno strganje je proces pridobivanja podatkov v razsutem stanju z drugih spletnih strani. To je kot spletna raziskava in najdeni podatki se lahko samodejno shranijo v lokalno računalniško datoteko. Danes lahko ljudje shranijo vse zbrane podatke na svojem računalniku s samo enim klikom na gumb - dominio valido. Mnoga podjetja, pa tudi posamezniki, uporabljajo takšno metodo iz različnih razlogov, kot so seznami imen ali izdelkov. Vendar morajo biti previdni, da ne objavijo ali ponovno prodajo istih besedil, ker to ni legitimno dejanje.Primeri spletnega strganja

Danes mnogi upravitelji poskušajo najti številko uporabnih stvari na internetu. Z uporabo spletnega strganja, na primer, lahko prodajalec manager najde nekaj dragocenih vodil za izpolnjevanje svojega dela. To je zelo učinkovita metoda. Namesto da poskušajo kopirati vse podatke, kot so seznami imen in podatki o stikih, lahko upravitelji in vodje ekip uporabljajo robot za spletno strganje, da zberejo vse podatke, ki jih potrebujejo v svojem računalniku. Lahko celo zbirajo določene URL-je, ki jim lahko pomagajo najti določene informacije..

Finančne industrije in spletno strganje

Podjetje Fintech Industries veliko uporablja spletno strganje in poišče vse potrebne informacije, ki jih potrebujejo. Z uporabo spletnega strganja finančna institucija poskuša imeti več dobička brez tveganja in edini način, da to storijo, je vedeti več kot druge, ki poskušajo storiti enako. Več podatkov, ki jih zbere finančna institucija, bo bolj donosna. Eden najuspešnejših načinov za poslovneže, ki se trudijo biti dobičkonosni, je, da se naročijo na storitve z Bloombergom, da imajo dostop do vseh osnovnih podatkov in da so boljši od svojih konkurentov. To je predvsem razlog, zakaj se veliko velikih podjetij opira na spletno strganje; iščejo najboljše podatke, da bi zmanjšali število napak in povečali svoj dobiček.

Spletno branje ljudem omogoča, da opravijo raziskave na splošno

Spletno strganje lahko pomaga tudi drugim ljudem, kot raziskovalcem ali institucijam, kot so univerze in vlade, da opravijo svoje raziskave in zberejo vse potrebne podatke potreba. Na primer, mnogi znanstveniki lahko najdejo resnično velike informacije, da bi lahko naredili "močan" primer za svoje preiskave.

Kako lahko ljudje začnete s spletnim strganjem?

Zbiranje različnih podatkov s spletnih strani je lahko težavna naloga. Ljudje, ki se šele začenjajo s spletom, morajo uporabiti učinkovito aplikacijo za strganje po spletu, kot je Dexi.io. To orodje, ki temelji na brskalniku, daje uporabnikom možnost, da v realnem času zbirajo vse podatke, ki jih potrebujejo, in jim omogoča, da shranijo zbrane podatke neposredno na Box.net in Google Drive.

Spletno strganje je zelo učinkovito in preprosto orodje. Ljudem daje priložnost, da v najkrajšem času pridobijo vse podatke, ki jih potrebujejo.

December 7, 2017