Back to Question Center
0

Kako narediti vaš izdelek eden od TOP iskanih na Amazon?

1 answers:

Ste se kdaj spraševali, kateri osnovni trije dejavniki, ki vplivajo predvsem na vašo Amazonijo? Obstajajo pomembnost, stopnja konverzije in avtoriteta proizvoda. Ta članek je namenjen načinom izboljšanja teh primarnih uvrstitvenih dejavnikov. Razpravljali bomo o tem, kako povečati pomembnost strani izdelka, kako zvišati stopnjo konverzije vaših Amazonovih izdelkov in kako izboljšati svojo blagovno znamko - find email address free australia.

Načini izdelave TOP izdelkov na Amazonu

Povečajte pomembnost strani izdelka

Amazon poskrbi za izkušnje iskalnikov in poskuša zagotoviti, da so njihovi rezultati najbolj ustrezni za njihove poizvedbe. To je eden od bistvenih elementov, ki vplivajo na uvrstitev na Amazon SERP. Zato morate posvečati veliko pozornosti vaši optimizaciji kotacije, pri čemer upoštevajte naslednje vidike:

  • Naslov

Naslov je prva stvar, ki jo lahko opazovalci Amazona opazujejo na strani z rezultati iskanja. Verjetno si videl dolge in neprebrane naslove na Amazonu s številnimi podrobnostmi in značilnostmi izdelka. Verjeli ali ne, takšni naslovi so na Amazonu višji kot na kratkih in natančnih naslovih. Tukaj bi morali biti bolj pozorni na način, kako bo Amazon sprejel vaš naslov, kot vam bodo storili vaši potencialni kupci. Naslov lahko izpolnite s toliko iskalnimi pogoji, kot jih lahko, in še več, bolje. S tem boste svoj naslov opisali in privabili tako pajke Amazon kot iskalce.

  • Torbice

Ta oddelek služi strankam z vsemi možnimi informacijami o izdelku. Vse opisne oddelke morate izpolniti, da bi odgovorili na vsa morebitna vprašanja, ki bi jih lahko vaše potencialne stranke vprašale. Poleg tega je smiselno, da tam dodate ciljne ključne besede.

Opis

Opis izdelka je tako imenovana razširitev prej omenjene funkcije. dobite tudi svoje opise izdelkov z ustreznimi in ciljanimi iskalnimi izrazi. Dobro optimiziran opis je vaša vstopnica v rezultate TOP Amazona.

  • Blagovna znamka in proizvajalec

Kot praviloma uporabniki običajno pogosteje kličejo rezultate iskanja z blagovno znamko pogosteje kot na predloge posameznih trgovcev na drobno. Upoštevajte tudi, da nekateri uporabniki iščejo določene blagovne znamke s številko proizvajalca. Da bi se izognili izgubi potencialnega kupca, morate to dodati

  • Specifikacije

Specifikacije so še en pomemben razdelek za seznam Amazon, ki se razlikuje od funkcij izdelka. Tukaj morate vključiti tehnične in fizične podatke o svojih stvareh , fi, velikost, teža, barva, datum proizvodnje, tehnične specifikacije itd.

  • Kategorije in podkategorije

Rezultati iskanja Amazon so prikazani glede na kategorijo. Zato morate svoj izdelek dodati v ustrezne kategorije in podkategorije. Povečal bo vaše možnosti, da bo viden potencialnim strankam in povečal prodajo.

  • Iskalni izraz

Amazon ponuja online trgovcem z najmanj petimi področji iskalnih izrazov. Morate imeti koristi od vsakega od njih, zanimive pa so vaši najpomembnejši in ciljno usmerjeni iskalni izrazi. Vendar se morate izogibati naslednjim napakam - ponavljajočim se besedam, sopomenkam ali alternativnim zapisom.

December 7, 2017