Back to Question Center
0

Kako prevladovati rezultati iskanja Amazon?

1 answers:

Za prevlado Amazon rezultatov iskanja je ena največjih sanj spletnih trgovcev na drobno. Razvrstitev na prvi strani lahko določi, ali bomo prodali 30 ali več predmetov na dan ali 1 do 5 predmetov na dan. Obstaja veliko drugih razlogov, zakaj je pomembno, da prevladujejo Amazon rezultati iskanja - top logos of indian companies. Vključujejo povečanje prodaje, nakup Amazonke box win, izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke in tako naprej.

Če želite prevladati na strani Amazon rezultate iskanja, morate premagati svoje konkurente in ustvariti pozitivno podobo blagovne znamke. Morate vedeti nekaj zlatih pravil in zahtevne tehnike optimizacije, ki so na TOP. Poleg tega se morate vedno vprašati "Kaj Amazon hoče in zakaj?" In obdržati vaše potrebe in želje kupcev v mislih. Ne poskušajte igrati tega sistema, saj boste na koncu izgubili lestvico.

V tem članku bomo razpravljali le o legitimnih načinih, kako potiskati izdelke Amazon do TOP rezultatov iskanja. Torej, gremo naprej.

Težke tehnike za prevlado nad Amazon rezultati iskanja

  • Prodaja samo kakovostne izdelke

trgovina je, da prodaja samo dragocene stvari in prinaša resnično vrednost svojim strankam. Upoštevajte potrebe kupcev in jim zagotovite najboljšo izkušnjo, je zlato pravilo najboljših prodajalcev v Amazoniji. Zato morate zagotoviti, da so izdelki, ki jih prodajate ali nameravate prodati, kakovostni. Amazonske iskalce je treba zagotoviti najboljše izkušnje s strankami, saj je najbolj kritičen algoritem pri filtriranju najboljših izdelkov za najboljše cene. Vsako leto Amazon zasluži milijone dolarjev od nakupov strank na tej globalni trgovalni platformi. Zato kupci nadzorujejo tržna pravila Amazonove e-trgovine. Torej, če prodajate nekaj slabe kakovosti, je glavni namen Amazon odstraniti vaše izdelke iz SERP-a. In končno, se morate zavedati, da če prodajate izdelke z nizko kakovostjo, za vas ne bodo delovali nobeni drugi dejavniki razvrstitve.

  • Več prodaje

Več prodaje pomeni višji uvrstitev na Amazon strani z rezultati iskanja. Glede na algoritem rangiranja Amazon, morajo biti vsi izdelki z velikim obsegom prodaje na TOP, saj bodo najverjetneje prinesli več prihodkov Amazon. Amazonski prodajni razred služi kot kazalnik primarnega zdravja in igra isto vlogo kot PageRank v Googlu. Vendar pa je treba omeniti, da prodajna kategorija ni vedno povezana s ključnimi besedami, ki se uporabljajo pri iskanju. Ohrani le obseg prodaje kategorije izdelkov.

Morate razumeti, da je povečanje prodaje miselnost, vendar ne končni cilj vašega podjetja Amazon. Kot potencialni kupec bi morali razmišljati dolgoročno in iskati možnosti za ciljni promet iz zunanjih virov, kot so Google, Bing in socialna omrežja ter druge platforme e-trgovine. To vam bo pomagalo, da se uvrščate višje od svojih vrhunskih konkurentov.

December 7, 2017