Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete, kako ste uspeli voziti svoj oglas v Amazon?

1 answers:

Če se še vedno sprašujete in želite razumeti, kako voziti promet v svoj seznam Amazon, potem ste verjetno že sami nastavite za uspeh. In začnimo takoj - vaš končni cilj je uvrstiti glavno ciljno ključno besedo (ali ključno besedo dolgega repa) kot najvišjo ekološko ponudbo, ki je na voljo za prodajo. Pravzaprav ni drugih načinov za vožnjo prometa na vaš seznam Amazon, razen če ste uspešno opravili precej dobro oblikovani postopek raziskave ključnih besed. Enostavno navedite, da bi morali svoj seznam izdelkov postaviti in ga optimizirati za prave ključne besede, ki jih pogosto uporabljajo pravi kupci, tako da bodo vaši ustrezali in s tem tudi največje povpraševanje.


Obstaja veliko orodij za pomoč pri tem. Toda osebno sem našel nekaj najboljših rešitev - φαρμακείο. Spodaj bom delil nekaj mojih prejšnjih izkušenj, s katerimi boste gotovo vedeli, kako lahko vodite promet v svoj seznam v Amazon - s tem kratek in enostaven vodnik. Poleg tega vam ne bo treba plačevati niti enega penija, ker sem namenjen tistim dobrim starim programskim orodjem, ki jih privzeti svetovni iskalni velikan. Resno. Mislim, da danes vam pokažem, da je orodje za ključne besede starejše od nekaj let pred petimi leti izgledalo, kot da danes poznamo.

Začnite osnovno raziskavo s ključnimi ključnimi ključnimi besedami

Tukaj je, kako voziti promet z vašim seznamom izdelkov v Amazon - priporočam uporabo kickstarta samo z orodjem za načrtovanje ključnih besed Google. Prvi korak na poti, da dokončate nalogo, je ne-brainer - vse, kar potrebujete, je, da v iskalno vrstico vnesete glavno ključno besedo, da se prikaže seznam ključnih besed, ki so povezane z njimi. Vendar ne pozabite, da bi morali iskati po idejah ključnih besed (ne ideje za skupine)!

Tukaj je najpomembnejše podatke, ki vam dajejo še natančnejšo pozornost:

  • Ključna beseda po ustreznosti - pomeni glavni seznam povezanih z najboljšimi ključne besede so bile prvotno zgrabljene iz orodja za načrtovanje orodja Google. To je to.

  • Povprečni mesečni obseg iskanja - seveda dejanska glasnost Amazonka ni verjetno enaka stvar, najverjetneje bo prikazan s tem Googlovim spletnim pomočnikom. Kljub temu bi prevladujoča relativna številka zagotovo bila dovolj dobra, da bi lahko občutili, kako voziti svoj oglas v Amazon, tako da daste prednost pravilnim ključnim besedam.
  • Predlagana ponudba na tekmovanju - prosimo, preskočite ta razdelek, če ste novi tukaj. Ampak, če ste že uporabljali spletno mesto, boste verjetno vedeli, da ti stolpci, oblikovani za ustvarjanje oglaševalskih akcij v programu AdWords, dejansko nimajo nič opraviti s svojimi izdelki na Amazon. Vendar, glede na to, da niste novinar tukaj, lahko ta oddelek postane vsekakor koristen za vas. Mislim, da morajo biti gotovo dragoceni podatki, seveda, če ste pripravljeni voziti posebej plačan promet na vaše strani.
December 7, 2017