Back to Question Center
0

Kaj je pro prodajalca izbira za orodja za iskanje izdelkov Amazon?

1 answers:

Obstaja veliko različnih različnih izdelkov za iskanje izdelkov Amazon, cenovnih, optimizacijskih in inventarnih orodij, ki jih najdete danes na internetu. Nekatere od njih so na voljo v odprtem dostopu, druge pa so pod mesečnimi ali letnimi naročninami ali pristojbinami za uporabo v realnem času. Ampak stvar je v tem, da je levji delež teh orodij za optimizacijo in programsko opremo za iskanje izdelkov Amazon dobil osnovne različice dostopa, ki jih je mogoče še vedno uporabljati brezplačno in obdržati vse potrebne funkcije. Seveda, če boste imeli korist od slike s polnimi maščobami, boste običajno morali plačati nekaj denarja, vendar to ne pomeni nujno, da so takšni razvijalci le pohlepni črevesji. In končno se spustimo do točke - spodaj bom pokazal svojo lastno izbiro prodajalca za programsko opremo za iskanje izdelkov Amazon - buy permanent high pr links. Upoštevajte, da spodaj delim nekaj mojih prejšnjih izkušenj - in ni prostora za reklame. Samo ena analitična platforma, ki je bila uporabljena za enkratno uporabo, ki je bila preizkušena na težkem položaju in izkušnja na lastnem hrbtu - to je vse.

Moja izbira za nekaj večjega od Amazonske programske opreme za iskanje izdelkov

Za vašo pozornost pozdravite platformo Sellics analytics za trgovske prodajalce in celo največje multinacionalne blagovne znamke na Amazon. Celica mi je bila všeč samo zato, ker je rešitev "vse v enem", ki ima vse, kar je nujno za vodenje čisto uspešnega podjetja, ki se ukvarja z ladjami, na Amazon, integrirano v eno močno platformo. Poskušal sem jo kot svojo prvo programsko opremo za iskanje izdelkov Amazon, vendar se je zdelo, da je pravi arsenal z obsežno paleto različnih malih spletnih pomočnikov. In vsekakor postanejo stvari lažje - in sicer za ocene Amazon in optimizacijo oglasov izdelkov, pregledovanje inventarja in pregledov izdelkov, nadzor cen in sledenje mojim najuspešnejšim nišnim konkurentom, s svojimi najmočnejšimi stranmi, ki jim sledijo, in najslabšimi točkami, vse stroške.

In tu je, ko bom prenehala ponositi s svojim trendovskim videzom, da vam na kratko predstavim nekaj svojih glavnih značilnosti:

  • Prodaja in dobiček - preverite svojo dejansko ustvarjanje prihodkov s povezovanjem svojega centralnega računa prodajalca. Oglejte si pravi pretok svojih prodajnih podatkov, stroškov, prikazov in stopenj konverzij za vsak izdelek in kadarkoli želite.

  • Prihodna armaturna plošča - popolnoma avtomatiziran in priročen pretok podatkov v realnem času, kot so Amazon honorarji, PPC in promos stroške, iztovarjanje izdelkov itd. Vsaka škoda tega dragocenega vpogleda je neopazno integrirana v vaš center prodajalca, da je vedno blizu pri roki.
  • Optimizacija uvrstitve in tekmovalec - preprosto in enostavno delate na ključne besede in seznam izdelkov. Povečajte svojo prodajo, sledite in primerjate vse meritve z nasprotniki vašega najvišjega trga. Preizkusite različne strategije z gladkimi trdimi testi A / B.
  • Raziskave izdelkov in kontrola inventarja - natančno določite časovni okvir za vsako naslednjo naročilnico, da bo vaš uspeh na Amazonu bolj nadzorovan in nikoli ne bo zmanjkalo zalog. In če ste končno pripravljeni na razširitev, ugotovite, kaj je trenutno najbolj donosno in pridobite ekskluzivni dostop do vseh ocenjenih zmagovalnih meril - vse to le v nekaj kliki.
December 7, 2017