Back to Question Center
0

Kako postati vodilna na strani za iskanje izdelkov Amazon?

1 answers:

Vsak dan milijone potencialnih strank opravijo iskanje izdelkov na Amazon. Vprašanje je, kako narediti vaše izdelke vidne vašim ciljnim strankam in jih izbrati med številnimi podobnimi predlogi vaših konkurentov na tržnih nišah.

Amazon je zelo koristna platforma za spletne trgovce, kjer lahko vsakdo dvigne na milijone dolarjev. Vendar, tako kot v resničnem življenju, da postanete eden od TOP prodajalcev, morate vlagati svoj čas, prizadevanja in denar za krepitev položaja. Poleg tega morate vedno spremljati vse Amazon algoritem spremembe in novosti - شركات نقل عفش في مكة.

V tem članku bomo razpravljali o najnovejši posodobitvi algoritma Amazon. To se je zgodilo oktobra 2016 in znano kot dan, ko je Amazon spremenil pogoje storitve. Ta posodobitev je povzročila veliko špekulacij in pogovorov s skupnostjo prodajalcev Amazon. Nekateri spletni trgovci so izgubili svoje položaje in priljubljenost na Amazon SERP, medtem ko so drugi dobili več možnosti za povečanje prodaje.

Torej, najprej razpravljamo o tem, kako je posodobitev algoritma Amazon spremenila pravila Amazonove rangirne igre in kakšne so možnosti, da bi imele koristi od tega?

Amazonski izdelki iščejo spremembe, ki jih povzroča TOS

Ob upoštevanju raziskanih podatkov, ki jih ponuja Pregled Kick, analiziram vpliv spremembe pogojev storitve na Amazon prodajalce . Ta raziskava je pokazala, da je med 6.000 izdelki samo 25% trgovcev izgubilo svoje ocene. Kategorije, ki so jih TOS občutno prizadele, vključujejo kuhinjo in jedilnico, elektroniko, zdravje in osebno nego, dojenček, lepoto itd.

To pomeni, da so tržne niše z višjim odstotkom konkurence prizadele več kot drugi. Po statističnih podatkih so izdelki, ki imajo precejšen obseg pregledov pred spremembo TOS, izgubili nekoliko večji odstotek svojih pregledov. Treba je opozoriti, da za odstranitev niso bile usmerjene nobene posebne kategorije. Ocene, ki so bile izgubljene iz nekaterih izdelkov, so povzročilo padec uvrstitev in zmanjšanje ratinga..

Kot se je izkazalo, večina Amazon prodajalcev niso bili prizadeti. Amazon TOS je vplival le na tiste, ki so ustvarili več sto tisoč pregledov med svojimi izdelki. To pomeni, da so bili izdelki, ki so ciljno usmerjeni na Amazon, imeli agresivne trne v pregledih izdelkov. V zadnjem času je bilo pravno ustvariti nešteto število pregledov izdelkov Amazon. Vendar pa po zadnjem posodobitvi algoritma Amazon ni več delovna razvrstitev, ki izboljšuje strategijo.

Ali to pomeni, da ni treba izvajati promocij ali delati v okviru izboljšanja hitrosti prodaje? Ta vprašanja zahtevajo takojšen odgovor, saj ohranjajo nekaj spletnih trgovcev, ki podpirajo učinkovito poskušanje promocijske in optimizacijske taktike.

Ali in ne

Glede na zadnjo posodobitev algoritma za Amazon bo naslednja optimizacijska taktika nedvomno škodovala vašemu ugledu in uvrstitvi strani.

Danes ne morete spodbuditi strank, da ustvarijo mnenja za svoje izdelke. Ni možnosti, da bi vaše stranke prosili za dober pregled v zameno za darilo ali popust. Vse je treba narediti naravno in ekološko. V nasprotnem primeru bodo vse vaše ocene odstranjene in posledično bodo vsa vaša prizadevanja izgubljena. Poleg tega prodajalci ne morejo slediti strankam, ki prejmejo kodo kupona, da preverijo, ali zapustijo pregled ali ne.

Vsa ta prepovedana dejanja služijo omejevanju zneska ponarejenih, plačanih ali spodbudnih pregledov. Vendar pa je še vedno dovoljeno, da uporabnike spodbuja k temu, da zapustijo ekološke in poštene ocene o nakupovalnih izkušnjah.

December 7, 2017