Back to Question Center
0

Ali mi lahko poveste, kako pridobiti povratne povezave za mojo novo spletno stran?

1 answers:

Preden nam pokažete, kako pridobiti povratne povezave za vašo novo spletno stran, začnimo z malo potegom. Kakšna je dejanska vrednost kakovostne povratne povezave za SEO? Mislim, da dokler priljubljenost povezav uporablja Googlov iskalnik za razvrščanje spletnih mest in spletnih dnevnikov, so kakovostne povratne povezave za SEO postale dobro trgovano blago. Toda nazadnje je glavni iskalnik na svetu prisilil vse prodajalce povezav, da bi šli pod zemljo. Zakaj? Preprosto zato, ker zdaj kupujejo povezave za izboljšanje uvrstitve na vašem spletnem mestu ali spletnem dnevniku, ni več priznano, da je Google v skladu s smernicami za spletne skrbnike.

Na ta način vam pokažem nekaj hladnih številk, ki jih imam, ko sem prišel do nekaj o 250 blogih in spletnih omrežjih, ki se ukvarjajo s plačano povezavo stavbe - 80 proteiny. Torej, preden razmislite o tem, kako pridobiti povratne povezave, vam priporočamo, da upoštevate vsaj naslednje. Tukaj je kratek seznam mojih ugotovitev:

  • Kakovost povratne povezave z najvišjo PageRank s spletnih mest PR1-2 in spletnih dnevnikov se običajno prodajajo za 30 USD do približno 120 USD na mesec. Tako boste verjetno dobili povezave s stransko vrstico in nogo. Toda stvar je, da Google zdaj pogosto prepozna te vrste povratnih informacij kot definitivno manipulativno shemo povezovanja stavb, zato včasih zaprosijo za hudo razvrstitev kazni.
  • Najpogostejše poslovne panoge in konkurenčne tržne niše, ki jih PBN (zasebne spletne mreže) prodajajo, so naslednje: potovanje, fitnes, moda, finance in trženje. Najbolj verjetno je, da boste tam kupili povratne povezave s sidro v vsebini. In ni natančne ocene stroškov, kot je določanje cen, je vedno odvisna od meritev vira povezave.
  • Tukaj je, kako sem bil pripravljen kupiti povratne povezave za mojo spletno stran - samo si oglejte moje skupne vsote, prejete od vseh 250 blogov in zahtevanih spletnih omrežij. Skoraj 50 od njih se je strinjalo, da imajo kakovostne povratne povezave za prodajo. 20 vztrajal, da nimajo plačanih povratnih informacij in se sploh ne ukvarjajo s tovrstno storitvijo. In ostali so ostali brez dejanskega odgovora.
  • Končno je skoraj polovica teh 50 spletnih mest in spletnih dnevnikov, ki so potrdili, da so imele SEO povratne povezave za prodajo, pristale na resnično obravnavo z mano.

No, kot vidite - samo vprašanje, kako pridobiti povratne povezave je dejansko neizvedljivo. Mislim, da je brez pomena, da lahko preprosto kupite povratne povezave za vašo novo spletno stran, seveda glede na to, da priznavate vsa morebitna tveganja, da bi se pri tem izognili rangirani kazni. Torej, če še vedno želite igrati na srečo, tukaj je, kako pridobiti povratne povezave najvarnejši način. Najprej in predvsem upoštevajte naslednje sheme:

  • Blogging gostovanje - pridobivanje člankov gostov ali člankov z nekaterimi kolegi blogerji so verjetno najvarnejši način nakupa povezav za novo spletno stran ali blog.
  • Sponzorirane pripombe - tako kot gostovanje v spletnem dnevniku, poravnavanje nekaterih sponzoriranih komentarjev s spletno stranjo ali spletno stranjo, ki je povezana z njo, ali lastnika spletnega dnevnika (admin), lahko v zameno navede tudi kakovostno povezavo.
  • Ocene izdelkov - samoumevne, kot edini izziv, s katerim se srečate tam, je identifikacija pravega tretjega, ki je povsem pomembna za vašo nišo ali predmetno razpravo.
December 7, 2017