Back to Question Center
0

Katere so glavne posebnosti v SEO na Amazon, ki jih vsak prodajalec pozna?

1 answers:

Tukaj je nekaj osnovnih nasvetov in taktike v SEO za Amazon, da postanejo neločljivi del vaših popolno ponarejenih izdelkov. Uporabite jih lahko za izboljšanje trenutnega uvrstitve na najvišji popularni spletni trg tega sveta. Toda preden začnemo, se sprijaznimo s tem - na splošno je SEO za Amazon v nekaterih primerih zelo podoben najpogostejšim načinom konvencionalne optimizacije iskalnikov. Ob istem času pa obstajajo nekatere posebnosti, ki se nahajajo tam, kar je lahko povsem nasprotno v poslovanju e-trgovine in spletnih trgovin s padcem. Nadaljujte z branjem, da boste razumeli, kako se vsakemu izdelku dodeli določen položaj za razvrščanje v Amazoniji in kako lahko kar najbolje izkoristite svoje konverzije, kot tudi glavne dejavnike relevantnosti in najboljši način za ohranjanje vaših izdelkov na zalogi - in preostale stvari, ki jih morate vedeti, da bodo pristali na eni strani SERP-jev.

Zelo osnovano o SEO za Amazon odkriti

Tier One: Razumevanje Amazon's SERPs

na naslednjih komponentah:

  • Prikaz seznama (15 rezultatov izdelkov, ki običajno pokrivajo vse oddelke) - oculos ray ban r.
  • Pogled v galeriji (24 zadetkov je prikazano na vsaki strani po kategorijah ali zahtevi za iskanje v zvezi s službami).
  • Filtrirna polja (so podmnožice iskane zahteve po izdelku, ki se običajno nahaja na levi strani stranske vrstice).
  • Sponzorirani oglasi (vidni so na spodnjem delu SERP-jev, PPC optimizirani in bogati z glavnimi ciljnimi ključnimi besedami - podobno kot pri Googlovem programu AdWords, ki ga najdemo med prvotnimi rezultati iskanja).

Tier Two: Razumevanje Amazonove iskalne poizvedbe

Nato, da bi dobili popolno sliko SEO za Amazon, boste morali upoštevati glavne lastnosti iskalne poizvedbe, ki jo ta platforma stave naprej..Poleg tega, ker ste že seznanjeni s postopkom gradnje poizvedbnih URL-jev, ki jih uporablja Google, morajo biti naslednji parametri skoraj samoumevni za vas:

  • Ključne besede so povezane z ključne besede, ki jih napolnijo iskalci in ki jih Amazon postavi v končne URL-je z ustreznimi rezultati.
  • Node je drugi pomemben parameter poizvedbe, ki dejansko pomeni določen Amazonov ID kategorije (drugače, številčna številka, povezana s to kategorijo izdelkov).
  • Field-BrandTextBin je blagovna znamka, ki je lahko zelo uporabna za preprodajalce, zlasti pri merjenju različnih izdelkov znotraj iste blagovne znamke.

Tretji razred: dejavniki, ki temeljijo na uspešnosti in pomembnosti

Vsi razvrstitveni dejavniki na Amazon se lahko razdelijo v dve glavni kategoriji - (razvrstitev signalov na Amazon glede na potencialno denarno vrednost vsakega izdelka, ki je tam uvrščen), in faktorji, ki temeljijo na pomembnosti (velja za kakovost relevantnosti izdelka, ocenjenega pri iskanju poizvedbe uporabnikov).

1. Glavni dejavniki uspešnosti so v glavnem povezani s potencialom razvrstitve izdelkov, ki ga neposredno vodi uspešen nakupni posel (menjalni tečaj, odstotek škatle, vizualna optimizacija, prometne meritve, kot tudi sami cenovni izdelek).

2. Glavni dejavniki ustreznosti pokrivajo glavne vidike iskalne poizvedbe - in jih je veliko lažje za optimizacijo (naslov seznama izdelkov in opis ključne fraze z dolgim ​​zadnjim robom, povezane s samim opisom, kot tudi blagovno znamko izdelka, njenim opisom, velikostjo ali dimenzijami, količino in oznakami - vsak del, bogat z najvišjimi ključnimi besedami.

December 7, 2017