Back to Question Center
0

Ali mi lahko poveste, kako najbolje uvrščati na Amazon?

1 answers:

Let's face it - več kot 50% vseh spletnih iskalnih izdelkov na začetku prihajajo z Amazon. Glede na to, da je že postala trdna referenčna točka za levji delež spletnih nakupovalcev, je vprašanje, kako razvrščati višje na Amazon, zdaj zagotovo vroča težava. In še bolj je smiselno, kot si lahko mislite, preprosto zato, ker večina nas namerava obiskati Amazon pred vsemi drugimi, vsaj ko moramo preveriti cene za določen izdelek, preden obiščemo fizično trgovino. Torej, vprašanje je, kako lahko uvrstite višje na Amazon in pridobite največ iz svojih seznamov izdelkov - شركة نقل عفش بالرياض رخيصة. In najkrajši odgovor kaže, da je uporaba osnovnih SEO taktik posebej razvila, da predstavi seznam izdelkov na Amazon, ki se res prodaja. Upam, da vam bo ta kratek vodič pomagal preživeti v preveč ostri konkurenci, ki bo prevladal nad največjo spletno maloprodajno spletno stran na svetu. Konec koncev, da postanete vodilni prodajalec v vaši niši, ki je vedno korak pred najbližjimi nasprotniki na trgu.

Kako uvrstiti višje na Amazon - SEO Basics

Vse o Amazon's SERPs

Poznavanje vseh ins in outs SERPs na Amazon lahko resnično koristno izboljšate svojo izpostavljenost seznamu izdelkov v spletnem iskanju tam. Dejansko Amazon uporablja dva glavna formata, da prikaže svoje strani z rezultati z rezultati - bodisi s prikazom seznama ali z prikazovanjem v galeriji. Hkrati pa se na Amazonovih SERP-jih pojavijo še nekateri drugi položaji, od katerih ima vsaka svojo organsko iskanje in nekaj posebnih vrst oglasov.

  • Prikaz seznama - ima 15 rezultatov izdelkov, povezanih z vsemi oddelki.
  • Galerija VIew - vsako stran s 24 prikazani rezultati izdelkov prikaže na zahtevo določenih oddelkov ali kategorij po meri.
  • Filtrirna polja - so prikazana na levi strani spletne strani (v nasprotnem primeru so filtri na stranskih vrsticah). To pomeni, da bi moral biti vsak del in celo najbolj podroben seznam vaših izdelkov na Amazonu vse pomembnejši za vaše optimizacijske napore.
  • Sponzorirani seznam - prikazuje sponzorirane ponudbe, prikazane v spodnjem polju SERP-jev. Najpogosteje so sponzorirani oglasi izdelkov optimizirani za Pay-Per-Click. Zato imajo navadno umestitev ključne besede (tako kot pri Googlovem seznamu rezultatov iskanja, ki včasih prikazujejo dodatne informacije, ki temeljijo na oglasih AdWords).

Poizvedbe na osnovi dejavnikov uvrstitve na Amazon

Glavne lastnosti poizvedbe so ključnega pomena za razumevanje, kako razvrščati višje na Amazon. To pomeni, da s trdnim poznavanjem naslednjih Amazonovih značilnosti poizvedb preprosto naredite svoje izdelke prikazane tik pred ciljnim občinstvom, pri čemer se številni potencialni kupci razvijejo v resnične. Tukaj so trije glavni elementi, ki jih je treba preučiti, da dobite popolno sliko Amazon SEO.

  • Ključne besede v polju - so ključne besede, ki jih uporabnik vnese v iskalno vrstico, ki jo mora dati Amazon v URL-ju SERP-jev na zahtevo.
  • Vozlišče - znan je po drugem najpomembnejšem poizvedbenem faktorju, ki pomeni določeno številčno številko (drugače, ustrezni ID), ki je neposredno povezana s kategorijami proizvodov na Amazon.
  • Field Brand - označuje polje blagovne znamke, ki je resnično koristno za ocenjevanje in merjenje vašega izdelka proti najbližjim konkurentom, ki ponujajo isto blagovno znamko.

December 7, 2017