Back to Question Center
0

Ali je res, da je Amazon com nov iskalnik za izdelke?

1 answers:

Včasih slišim, da ljudje pravijo, da je Amazon com nov iskalnik, posebej zasnovan za izdelke, in ne njegova privzeta definicija kot vodilna svetovna družba na področju elektronskega poslovanja in elektronskega poslovanja z elektronskim prometom. Torej, kako res je ta trendovska predpostavka, da se je Amazon razvil v iskalnik izdelkov - še bolj resničen, kot si lahko mislimo? Na srečo imam nekaj razumno prepričljivih izjav iz najnovejše študije o spletnih tržnih tehnologijah. Ta raziskava naj bi potekala v štirih različnih državah in hkrati zajemala uporabo v trgovinah. In spodaj bom pokazal nekaj zanimivih rezultatov in poskusil odgovoriti na glavno vprašanje tej zgodbi.

Več in več ljudi uporablja Amazon com kot iskalnik informacij o izdelkih - eich kurzwaren nhzubehr. V raziskavi so raziskave trženja vključevale tisoč potrošnikov iz Združenih držav Amerike in s tem povezane nakupovalce iz Nemčije, Združenega kraljestva in Francije - s približno sedemsto anketiranci za vsako državo (z dne 2017 avgusta):

  • Več kot 70% spletnih nakupovalcev obišče Amazon najprej in predvsem, ko gre za učenje več o določenem izdelku (kot so dejansko oblikovanje cen, pregledi strank, podrobnosti o izdelku, oznake uporabe itd.), Preden se lotijo ​​končnega odločitev o nakupu.
  • Skoraj 25% aktivnih uporabnikov, ki brskajo na področju spletnih trgovin na drobno, so ponovno potrdili, da se odpravijo v Amazon, če želijo izvedeti več o izdelku, ki ga potrebujejo, se naučijo njegovih značilnosti, skupnih cen in drugih lastnosti - tako kot če so bili v resnični trgovini z opeko in malto.
  • Približno 55% aktivnih kupcev na Amazonah je priznalo, da se uporabljajo za začetno iskanje izdelkov neposredno tam, glede praktično vsakega izdelka, ki je na voljo na prodaj.
  • Glede na to, da Google še vedno potrebuje približno 85% raziskav o strankah, povezanih s proizvodi, se lahko ta razlika potencialno zapre, vsekakor pa se pričakuje precej hitro.
  • Obstaja nova stran prodaje na drobno, ki je bila odkrita predvsem z e-trgovskimi podjetji in trgovinami z izdelki za puhanje. Kar se tiče Amazonke, ta zelo popularen digitalni trg na svetu kaže, da pametni telefoni spreminjajo način nakupa. To pomeni, da se vedno bolj aktivni kupci hitro prilagajajo trenutnemu napredku pri iskanju, prijaznem do mobilnih naprav. In Amazon com z vzorci algoritma, usmerjenimi v iskalnik in izdelek, ni izključeno v tem pravilu. To pomeni, da se vsi sodobni koncepti ali prodaja na drobno in spletno promocijo neizogibno spreminjajo.

    Let's face it - splošni vzorci vedenja potrošnikov so se nedavno spremenili v določeno stopnjo. Mislim, da je zdaj vsak kupec bolj verjetno oblikoval svoje mnenje in gradil zaupanje v zvezi s pregledi izdelkov in ostalimi informacijami, ki so na voljo na spletu, namesto da bi se zanašali na prodajno osebje v živo. In ne glede na to, kako znani so ti zaposleni, lahko sodobna maloprodajna industrija še vedno doživlja popolnoma merljivo erozijo svojih fizičnih lokacij, prostorov in prodajnih mest.

    December 7, 2017