Back to Question Center
0

Kateri so najboljši Amazon orodja, ko gre za seznam optimizacija in upravljanje cen?

1 answers:

Prihaja brez besed, da je avtomatizacija ključ do uspeha vsakega uspešnega prodajalca ne le na Amazon, temveč končni rasti tajnosti celotnega posla e-trgovine ali katerega koli drugega projekta padajočega ladijskega prometa. Torej, spodaj bom pokazal nekaj najboljših orodij Amazon, ki vam bodo pomagali pri obvladovanju cen in optimizaciji oglasov, da ne bi prišli do ostre konkurence na trgu in prevzeli vodstvo nad najbližjimi konkurenti.

Tukaj je kratek seznam uporabnih spletnih okvirov in verjetno najboljših orodij Amazon, ki vam priporočamo, da najprej poskusite:

  • Repricer Express - je med najboljšimi orodji za določanje cen v Amazoniji, ko gre za zmagovanje več škatel za nakupe brez zamudnih in delovno intenzivnih del. Enostavno rečeno, ta možnost lahko združuje najboljše rešitve za avtomatizacijo optimizacije cen in trženje z upravljanjem zalog. Ne smete nastaviti cen svojih izdelkov, ki temeljijo na eni izmed naslednjih strategij, kot je preganjanje cen konkurentov za določen znesek stroškov, ujemanje cenovnih oznak vaših nasprotnikov, prilagajanje lastnih cen, ki so višje / nižje kot drugje na trgu, ali ignoriranje konkurent ponuja iz nekega razloga - luxury watches online.
  • Merchant Words - je priznana kot ena najboljših orodij Amazon ključnih besed, potrebnih za optimizacijo seznamov izdelkov. Merchant Words je izredno koristno s svojimi dragocenimi predlogi ključnih besed, zbranih ne samo na Amazon, ampak tudi z drugimi priljubljenimi priljubljenimi e-trgovinskimi platformami, kot so Walmart, Jet itd. Enostavno preprosto preprosto preprosto preprosto optimizirate in upravljate iskanje razdelek vaših izdelkov - iz naslovov izdelkov in opisi, do oznak in drugih podatkov, povezanih z izdelkom, ki temeljijo na najbolj doslednih ugotovitvah top-prodajalcev v vaši niši.

  • Prodajalec Engine Plus - stoji za celoten niz, ki združuje vrhunsko kakovost najboljših Amazonovih orodij za upravljanje. Ta zbirka orodij lahko pomaga vsakemu prodajalcu, da v Amazonskem podjetju spusti pošiljke, s pomočjo naslednjih področij: hitra in enostavna funkcija za vnos izdelka, napredni oglasi in upravljanje pošiljk FBA, enostavno in preprosto orodje za samodejno predvajanje, informativna in priročna inventorska plošča, dobro dostopna in obvladljiva izbiranje seznama, poštni tisk za nalepke in mnoge druge uporabne možnosti seznanjanja in optimizacije pošiljk.
  • Čistilec reke - znan tudi kot odlično orodje za optimizacijo oglasov izdelkov na skoraj samozaposleni način. Reka čistilec ni ločeno orodje ali spletni okvir, zato je priročen in zlahka dostopen razširitveni brskalnik Chrome še bolj natančen. Najbolj učinkovite lastnosti te možnosti vključujejo predloge za pametne ključne besede, ki jih lahko zgrabite neposredno od vaših najboljših uspešnih konkurentov, postopek preverjanja indeksacije izdelkov, hitra rešitev rešitve za podvojene ključne besede in besedne zveze s kratkim pritiskom, hitra shema za odkrivanje zgornje / spodnje strani zmogljivost za vse akcije PPC, pravilno kategorizacijo in sistem za največjo količino naročil za vse kategorije izdelkov, pa tudi pametno iskanje naročil po imenu kupca, opozorila za mobilne naprave, predogled v seznamu in številna druga sredstva za avtomatizacijo za nastavitev Amazonovih oglasov, ki resnično prodajajo.
December 7, 2017