Back to Question Center
0

Kako postati eden najboljših prodajalcev iskanja na Amazon?

1 answers:

Verjetno ni nobene razprave o tem, kako postati eden najboljših prodajnih prodajalcev na Amazon, bi bilo smiselno brez najpomembnejšega dela uspeha v elektronskem poslovanju, znanem kot avtomatizacija. Spodaj bom šel skozi tri močne načine avtomatizacije na Amazonju - s ključnimi besedami izdelka ključnih besed in ponovnim ponovnim izdelkom, ki so potrebni, da si ogledate sami med najboljšimi prodajalci iskanja na Amazon.

Raziskave ključnih besed

Vprašanje o pravih ključnih besedah ​​in kako jih najti je verjetno najpogostejša zadeva za novice prodajalce na Amazon, nedavno prenesen iz prvotnega SEO za iskanje v Googlu. Glede na to, da v Amazonem ni privzetega ključnega besednega orodja za raziskovanje ključnih besed, je kratek odgovor, da ga lahko ročno izvedete z naslednjimi točkami:

  • Uporabite Google Planner za ključne besede, da določite priljubljeno ključno besedo root - virosta auton osata.
  • Postavite to ključno besedo v vrstico za iskanje izdelkov v Amazoniji.
  • Oglejte si predloge iskanja za stavo velike slike o vaši posamezni situaciji.

Kot ste morda že mislili, bi to storili ročno, bi bila res ogromna naloga, tudi za eno ključno besedo ali dolgoročno besedno zvezo, ki so jo uporabili top prodajalci na Amazon. Torej, kaj je mogoče storiti s tem? Glede na avtomatizacijo lahko priporočim uporabo enega od naslednjih orodij za raziskovanje ključnih besed na poti, da postanem uspešen prodajalec tam:

  • KTD Amazon Keyword Tool - je brezplačno orodje, ki vam lahko pomaga pri predlogih iskanja po ključnih besedah ​​z dolgim ​​tveganjem. Deluje preprosto tako, da vam samodejno išče poizvedbe, ki so prikazane v iskalnem polju Amazon, za vse niše in ključne besede, povezane z izdelkom, ki jih iščete.
  • Ključne besede trgovcev - je druga premija, ki vam pomaga pri iskanju ključnih besed na Amazon. Stvar je v tem, da to orodje potegne vse podatke skupaj ne samo iz Amazonke, ampak uporablja sistem, ki tudi potegne podatke iz glavnih iskalnikov (kot je Google sam, pa tudi Yahoo in Bing). Na ta način Merchant Keywords uporablja algoritem za združevanje ustreznih iskalnih poizvedb v Amazoniji in vam daje najbolj verjetne ocene prometa.

Ponovni zagon izdelkov

Verjamem, da so vsi, ki so uspeli osvojiti kupno polje na Amazonki vsaj že nekajkrat, ta problem. Mislim, da lahko kateri koli bližnji konkurent vedno uporablja popolnoma enake taktike, da bi presegel vaše sezname in se videl med najboljšimi prodajalci iskanja na Amazon Buy Box-ju, ki si jih samo malo podkupil za majhno količino, da bi se uvrščal pred vami. In tu je, ko pridejo na trg orodja za ponovitev izdelka. Osebno priporočam preizkusiti Repricer Express pred karkoli drugega. To orodje ima zelo enostaven vmesnik, ki je med najbolj odzivnimi in velikimi količinami, ki so trenutno na voljo na trgu. Kako deluje? Enostavno rečeno, to orodje je MUST-have, če imate na seznamu izdelkov več izdelkov ali preveč izdelkov, ki so na voljo za prodajo na Amazon. Pravzaprav ni druge možnosti, da ostanejo na vrhu resnične konkurence na Amazonskem trgu brez dobro programirane programske opreme, ki jo je mogoče popraviti. Še več - ta rešitev je bila vedno med mojimi najboljšimi predlogi, predvsem zato, ker ima pavšalno mesečno obrestno mero, brez kakršnih koli sitnih stroškov, ki temeljijo na proviziji.

December 7, 2017