Back to Question Center
0

Ali lahko hitro prenesem nekatere ključne besede izdelka Amazon, ki resnično delujejo?

1 answers:

Tukaj je ožji seznam štirih glavnih orodij za ključne besede izdelka Amazon, ki resnično delujejo. Spodaj vam bom pokazal AMZ Tracker, inšpektor ključnih besed, obseg in enoglasnik za unicorn. Vsak izmed njih sem preizkusil, zato si upam reči, da so vsi uporabni.

AMZ Tracker

Amz Tracker je verjetno najboljše orodje za sledenje in odkrivanje najbolj učinkovitih ključnih besed izdelkov Amazon. To orodje bi bilo zelo koristno za prodajalce novic in poklicni trgovci že nekaj let delujejo tam. To pomeni, da z uporabo AMZ Trackerja ne morete slediti samo glavnim ključnim besedam, ki so jih uporabili kupci tam, ampak lahko vidite tudi, kaj točno in v kolikšni meri prodajajo vaši najbližji konkurenti - phone number for australian super. Še več - to orodje precej presega ključne besede izdelka Amazon, kot tudi z vgrajeno funkcijo analizatorja na strani, boste vedno imeli prostor za izboljšanje vaših izdelkov. Navsezadnje je treba prikazati na vrhu ustreznega iskanja elementov v Amazoniji.

Inšpektor ključnih besed

Inšpektor ključnih besed ni le eno orodje za delo na ključnih besedah ​​izdelka Amazon. Pravzaprav je celoten paket različnih orodij za raziskovanje ključnih besed, kot je orodje za povratne ASIN ključne besede (predlogi ključnih besed, ki jih določi določen ASIN), orodje za trende ključnih besed (ključna beseda kupca, najpogosteje kupljeni izdelek in sorodni predlogi za iskanje), indeksni indeks -test postopek za vas, da se prepričate, da so vaši izdelki dobro vidni pri ciljni tržni publiki), orodje za predloge Amazon (poiščite najbolj obetavne ključne besede z dolgim ​​repom in iskalne besede, ki se vam priporočajo samo za vas), in Orodje za optimiziranje orodij za iskanje po meri (za izboljšanje izpostavljenosti vašega izdelka v spletnem iskanju).

Področje uporabe

Obseg je še eno dobro orodje, ki vam pomaga pri raziskovanju ključnih besed izdelka izdelka Amazon. Med svojimi najmočnejšimi stranmi je to orodje izredno koristno za odkrivanje najbolj uspešnih ključnih besed, ki jih uvrstijo vaši najbližji nasprotniki na trgu. Poleg tega lahko Obseg pomaga odkriti nekaj obetavnih ključnih besed, ki se trenutno nagrajujejo v priljubljenosti, in vam predlagajo tudi. Končno je to orodje tudi super, ko gre za optimizacijo oglaševalske akcije PPC in iščemo zelo dobičkonosne marže v omejenem številu konkurence. In ne pozabite, da je to orodje lahko enako koristno za olajšanje stvari in vsekakor varnejše - s svojo funkcijo za obvladovanje tveganja lahko Obseg pove, da so ocenjeni mesečni prihodki, prodajna hitrost in čisti dobiček upravičeno pričakovali po FBA (izpolnjevanje z Amazonom ) stroški.

Unicorn Smasher

Unicorn Smasher je res nora ime za orodje za sledenje, ki dela na ključnih besedah ​​izdelkov Amazon, vendar je še vedno znano kot popolnoma primerno orodje za začetek prevladujočega tam. Na splošno vam lahko to vsestransko orodje pomaga pri celoviti analizi podatkov o cenah, uglednih ocenah, prodajnih ocenah, pregledih strank, enostavnem upravljanju in najnovejših ocenah prihodkov. Uporabite Unicorn Smasher, da pozabite na to naključno ugibanje, ki ste ga prisiljeni narediti enkrat za vselej.

December 7, 2017