Back to Question Center
0

Najbolj uporabno spletno orodje za strganje za razvijalce - Kratek pregled iz Semalt

1 answers:

Spletni pajki se danes pogosto uporabljajo na različnih področjih. To je zapleten proces in zahteva veliko časa in prizadevanj. Vendar pa lahko različna orodja za spletno pajkanje poenostavijo in avtomatizirajo celoten postopek pajkanja, kar omogoča preprosto dostopnost in organiziranje podatkov. Oglejmo si seznam najmočnejših in uporabnih orodij spletnega pajka do danes - staffa da muro guarnieri buona e economica. Vsa orodja, opisana spodaj, so zelo koristna za razvijalce in programerje.

1. Scrapinghub:

Scrapinghub je orodje za pridobivanje podatkov v oblaku in orodje za spletno pajkanje. Pomaga od sto do tisoč razvijalcev pridobiti dragocene informacije brez težav. Ta program uporablja Crawlera, ki je pameten in neverjeten rotacijski proxy. Podpira obtožni protibmerni ukrep in v nekaj sekundah poišče spletno zaščitene spletne strani. Poleg tega vam omogoča, da indeksirate svojo spletno stran z različnih naslovov IP in različnih lokacij brez potrebe po upravljanju proxy, na srečo pa to orodje prihaja s celovito možnostjo HTTP API, da takoj izvedete opravila.

2. Dexi.io: ​​

Kot spletni brskalnik, ki temelji na brskalnikih, Dexi.io vam omogoča, da strgate in izvlečete obe preprosta in napredna spletna mesta. Zagotavlja tri glavne možnosti: Extractor, Crawler in Pipes. Dexi.io je eden najboljših in neverjetnih programov za spletno strganje ali spletno pajkanje za razvijalce..Iztiskane podatke lahko shranite na svoj stroj / trdi disk ali ga dobite na strežniku Dexi.io dva do tri tedne, preden ga arhivirate.

3. Webhose.io:

Webhose.io omogoča razvijalcem in spletnim skrbnikom, da pridobijo podatke v realnem času in poiščejo skoraj vse vrste vsebin, vključno z videoposnetki, slikami , in besedilo. Še naprej lahko izvlečete datoteke in uporabite širok nabor virov, kot so JSON, RSS in XML, da se datoteke shranijo brez težav. Poleg tega to orodje omogoča dostop do zgodovinskih podatkov iz njenega oddelka Arhiv, kar pomeni, da v naslednjih nekaj mesecih ne boste izgubili ničesar. Podpira več kot osemdeset jezikov.

4. Uvoz. Io:

Razvijalci lahko oblikujejo zasebne zbirke podatkov ali uvažajo podatke s posameznih spletnih strani v CSV z uporabo Import.io. Je eden najboljših in najbolj uporabnih orodij za spletno pajkanje ali pridobivanje podatkov. V nekaj sekundah lahko izvleče 100 strani in je znana po prilagodljivem in zmogljivem API-ju, ki lahko programsko upravlja programsko opremo Import.io in vam omogoča dostop do dobro organiziranih podatkov. Za boljšo uporabniško izkušnjo ta program ponuja brezplačne programe za Mac OS X, Linux in Windows ter vam omogoča prenos podatkov v obliki besedila in slike.

5. 80 noge:

Če ste profesionalni razvijalec in aktivno iščejo zmogljiv program za spletno pajkanje, morate poskusiti 80 noge. To je uporabno orodje, ki prinaša ogromne količine podatkov in nam zagotavlja zelo zmogljive materiale za spletno pajkanje v nobenem trenutku. Poleg tega, 80 noge deluje hitro in lahko pajkanje več spletnih mest ali blogov v zgolj sekundah. To vam bo omogočilo, da pridobite celotne ali delne podatke o spletnih mestih novic in družabnih omrežij, RSS in Atom feed ter zasebnih blogih za potovanja. Svoje dobro organizirane in dobro strukturirane podatke lahko shranite tudi v datoteke JSON ali Google Dokumente.

December 7, 2017