Back to Question Center
0

Zmogljivi programi za pridobivanje spletnih strani za vaše podjetje po Semalt

1 answers:

Ali morate uporabiti podatke za vaše podjetje, ni nič slabšega kot čakanje na strani, ki se naložijo v Netscape Navigatorju ali Internet Explorerju. Med deskanjem po internetu se lahko soočate s problemom počasne povezave in lahko izgubite večino podatkov, ki jih potrebujete. Če gledate težko spletno stran ali blog z več tisoč strani, bi morali večkrat klikniti miško, da bi se te strani pravilno odprle. K sreči, programi posebnega spletnega ekstraktorja vam omogočajo, da brez težav naložite priljubljena spletna mesta. Spletni ekstraktor je pravzaprav poseben program, ki raziskovalcem, novinarjem, študentom, podjetnikom in prodajalcem pomaga prenašati podatke in gledati različne spletne strani z visoko hitrostjo. Nekatera najbolj zanesljiva orodja so bila opisana tukaj - wine coloured fascinator.

1. SurfOffline:

SurfOffline je eden izmed najboljših in najbolj znanih spletnih splakovalnikov na internetu. S tem orodjem se lahko odločite, koliko elementov želite prenesti, in število strani, ki jih želite izpisati, ni omejeno. Za prenos podatkov tudi ne potrebujete FTP na svojem spletnem mestu. To orodje je združljivo z operacijskimi sistemi Windows, Vista, XP in drugimi podobnimi operacijskimi sistemi.

2. Spletni eXtractor:

Je eden najbolj priljubljenih in najbolj znanih spletnih programov za pridobivanje. Spletni eXtractor je dober tako za programerje kot tudi za programerje, zato omogoča enostavno in hitro spletno raziskavo. S pomočjo tega zmogljivega orodja lahko prenesete celotno spletno mesto ali njegove dele..Znano je po uporabniku prijaznem vmesniku in nadzorni plošči, ki vam pomaga bolje strukturirati in organizirati vse podatke. Spletna eXtractor je združljiv z vsemi različicami operacijskega sistema Windows in napravami iPhone.

3. SiteSucker:

Sitesucker je predvsem program Mac, ki pomaga prenesti spletno stran in prinaša spremembe v vaši internetni povezavi. Lahko enostavno kopira želene strani, slike, slogovne liste in PDF-je na vašem trdem disku za uporabo brez povezave. Samo vnesite URL v vmesnik SiteSucker in samodejno prenesejo želene podatke. Ta program zahteva Mac OS X 10.11 in ga je mogoče prenesti s spletnega mesta SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site je eno najmočnejših in najobsežnejših spletnih orodij za ekstrakcijo s. Deluje tako brez povezave kot spleta in lahko večkrat ustvari kopije spletne strani, skupaj s svojimi podpornimi datotekami, kot so grafika, strani, zvočne datoteke in videoposnetki. To orodje lahko hkrati privzame datoteke iz različnih spletnih mest, pri čemer prihrani veliko časa in energije. Je združljiv z vašimi ASP, PHP, Cold Fusion in JR jeziki ter jih lahko spremeni v statični HTML. Ta brezplačen program deluje na operacijskih sistemih Windows 7, Vista, XP, Windows Me in Win98.

5. WebWhacker 5:

Najnovejši brskalnik Blue Squirrel se imenuje WebWhacker 5. Lahko kopira celotno spletno stran na trdi disk za uporabnike brez povezave in služi kot usposabljanje spletno mesto za tutorje in študente. Ustrezno je nastaviti in redno spremljati vaše podatke za kakovost, jih organizirati in posodabljati glede na vaše potrebe. Poleg tega lahko WebWhacker podvoji imeniške strukture vaše spletne strani in je združljiv z Vista, XP in Windows 7.

December 7, 2017