Back to Question Center
0

Semalt nudi uporabne težave na spletnih mestih

1 answers:

Informacije, ki jih potrebujemo, se pogosto ujamejo na spletno stran, ga ne morete strgati ali pajkati pravilno. Medtem ko nekatera spletna mesta prizadevajo predstaviti podatke v čistih in strukturiranih formatih, druge ne morejo zagotoviti nobenega spletnega orodja za pajkanje ali obdelave podatkov. Zato bomo morali dostopati do najboljših spletnih pajkov, rudarjev in strgal. V zvezi s tem smo razpravljali o prvih petih orodjih - rancourt photography.

1. Webhose.io:

Webhose.io nam omogoča, da podatke iz spletnih virov in spletnih mest dobimo v realnem času. Najboljši del je, da ta program mines in priročno plakne strani in predstavi podatke v čisti in dobro organizirani obliki. Prav tako nam omogoča, da strgamo podatke na podlagi njihovih ključnih besed, fraz, jezikov in narave. Končni rezultati se lahko pridobijo v obliki datotek XML, RSS in JSON. Čeprav je ta program brezplačen, lahko dostopate do svoje premium verzije, če želite uporabiti Webhose.io za komercialne namene. Plačani načrt vam omogoča pošiljanje več HTTP zahtev glavnemu strežniku, kar vam olajša brisanje in pajkanje spletnih mest.

2. Scrapy:

Scrapy je močan in neverjetno strganje in pajkanje okvir na internetu. Najboljši del tega je, da ta program podpira skupnost strokovnjakov, s katerimi lahko stopite v stik za koristne nasvete in Vadnice so kadarkoli in kjerkoli. Pomaga strgati in razčleniti podatke in jih shraniti v različnih oblikah, kot so CSV in JSON.

3. Outwit Hub:

Če niste zadovoljni s kodami, Outwit Hub vam bo zagotovil uporaben vizualni vmesnik, ki vam bo olajšal pajkanje in prevažanje podatkov. Njena gostujoča različica je na voljo na uradni spletni strani, brezplačna različica pa lahko prenesete iz katere koli spletne trgovine. Outwit Hub je razširitev Firefoxa

4. Octoparse:

Tako kot v Outwit Hubu je Octoparse močan splakovalnik, goseničar in podatkovni miner. dinamične spletne strani, ki uporabljajo Javascript, piškotke, preusmeritve in AJAX. Ta spletni program bo pomagal izvleči katero koli spletno stran ali bl og in bo izvlekel tako osnovne kot napredne vrste podatkov. Vse dragocene informacije, ki jih potrebujete, lahko najdete na območju shranjevanja v oblaku Octoparse. Omogoča vam, da v roku uro izvlečete večje spletne strani in z aplikacijo Octoparse API dobite najboljšo kakovost. Naj vam povem, da je ta brezplačna podpora samo za Windows in ni na voljo za noben drug operacijski sistem.

5. Spletni brusilnik za Chrome:

Če imate Google Chrome kot glavni spletni brskalnik, se odločite za spletno strgalo. To je izjemen program pajkanja in rudarjenja, ki vam omogoča ustvarjanje sitemapov tako za vaše osebne bloge kot poslovne spletne strani. V brskalniku Chrome morate prenesti, namestiti in dodati to strgalo ter si ogledati, kako bo zbrisal podatke z vaših spletnih mest. Prav tako lahko uvozite zemljevide spletnega mesta ali uporabite svoje predloge za izboljšanje splošnega videza in učinkovitosti spletnega mesta. Vaše izpisane podatke bo shranil v datoteke CSV ali v svojo mapo Arhiv.

December 7, 2017