Back to Question Center
0

Kakšen je najboljši način za izgradnjo povratne povezave v letu 2016, da bi spodbudili mala podjetja SEO?

1 answers:

Najpogosteje se lastniki malih podjetij pogosto srečujejo s težavami pri gradnji kakovostnih povezav na lokalni ravni. Ni treba reči, da identifikacija najboljših tehnik izgradnje povratnih informacij v letu 2016 ostaja temelj večjih prizadevanj v SEO (Search Engine Optimization) za večino od nas. In eno od najpogostejših vprašanj, s katerimi se soočajo zlasti lastniki malih podjetij, je, da se v svojem profilu povezave spletnega mesta izognejo povratnim povezavam nizke kakovosti. In vsi vemo, da glavni iskalniki, kot je Google, spremljajo potencialno sheme za kršitev povezav - computer consultant near me. To pomeni, da boste morali zgraditi povratne povezave leta 2016 na naraven in varen način, da se boste izognili vsem zloglasnim taktičnim povezavam Black-Hat, kot so izmenjave povezav (drugače, povezovalna platišča), plačane sidriščine in ostale podobne senčne in nezahtevne prakse z enim samim ciljem - preizkusiti z Googlovim ključnim algoritmom. Sprijaznimo se s tem - levji delež teh trikov in izkoriščanj preprosto ne delajo več. Medtem ko ostali ostajajo še vedno preveč tvegani in zato potencialno škodljivi za tekoče razvrstitev vašega spletnega mesta v bližnji prihodnosti. Zato vam bom spodaj pokazal kratek seznam s tremi pristopi White-Hat, ki jih vidijo majhni spletni projekti kot najbolj razumni in učinkoviti za gradnjo povratnih informacij v letu 2016. Tu so.

3 Pametni pristopi k gradnji povratnih informacij v letu 2016

Partnerstva s specifičnimi nišami

Najprej priporočam vzpostavitev nekaterih obetavnih vsebinskih partnerstev z vrhunskimi vplivi, povezanimi z vašo glavno industrijo ali poslovno nišo. Na primer, lahko postanete stalni prispevek k priljubljenemu nišnemu spletnemu dnevniku, delite svoje strokovno znanje in občasno nagrajujete z naravnimi povezavami visoke kakovosti, ki kažejo na svojo spletno stran ali blog. Na ta način, ne pozabite, da so take povratne povezave zagotovo bolj zaupane kot katera koli sponzorirana delovna mesta ali celo njihova nastavitev.

Lokalni finančni vzvod

Razmislite o sponzoriranju zavezniških virov tretjih strank (kot so lokalni novičarski dnevniki ali spletna mesta), kot tudi nagradne igre, dobrodelne organizacije in konference za ljudi v določeni geografski regiji. Kot lastnik malih podjetij priporočam, da si prizadevate za lokalno lastništvo, namesto da bi bile velike gospodarske družbe ali podjetja svetovnega obsega. Na ta način ne samo izboljšate prepoznavnosti blagovne znamke, ampak "zaslužite", ki si zaslužijo visoko kakovostno backlink v zameno.

Metoda nebotičnikov

Zakaj bi znova odkrili kolo? Mislim, da namesto da bi veliko tedenskega dela delal teden za teden, lahko preprosto uporabite, kaj služi svojim konkurentom ali katerim koli drugim tretjim osebam na spletu in se izboljša v svojo korist. Vse je preprosto - začnite z odkrivanjem nekaterih najuspešnejših vsebin v svoji niši (priporočam uporabo spletnih orodij, kot je BuzzSumo - za iskanje priložnosti za vsebine in okvirov za spletne raziskave, kot so Moz's Open Site Explorer, Semalt Analyzer ali Screaming Frog SEO Spider. analizirajte kakovost povratnih povezav vašega konkurenta). Nato dobro premislite, kaj se lahko razumno izboljša in ustvari nekaj, kar prinaša večjo vrednost ali zagotavlja globlji vpogled v isto temo. Ko je vaša preoblikovana vsebina pripravljena, jo promovirajte s pomočjo ozaveščanja in ste končali.

December 8, 2017