Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete nekaj pametnih načinov za dokončanje Amazonove optimizacije in zmago?

1 answers:

Let's face to - vsak aktivni trgovec, ki prodaja na Amazon, je vpleten v zapleten izziv. In edini način prevladujočega prevladujočega trga je prevladujoča nakupna škatla in obvladovanje popolne Amazonove optimizacije za vaše sezname izdelkov. V nasprotnem primeru levji delež kupcev, ki vedno iščejo le hitre in poceni ponudbe, ne bodo pripravljeni porabiti preveč časa, ko se bodo spraševali tam in se odločili, kje se bodo odločili za resnično veliko razpoložljivost izdelkov tam. In tukaj je, ko optimizacijo Amazon pride v igro! Spodaj bom pokazal nekaj praktičnih predlogov, podprtih z nekaj pametnimi navodili za zagon Amazonove optimizacije kot profesionalca.

Tukaj so:

Naslov izdelka, bogat z dolgimi ključavnicami

Vse je precej preprosto - imajo veliko težo v optimizaciji Amazon lahko postane še močnejši, če se osredotočite na njihovo postavitev v naslov izdelka. Ob istem času, glede na to, da večina kupcev že ve, kaj potrebujejo - jim pomaga, da prepoznajo svoje izdelke z besedami za dolge repne iskalne poizvedbe, je res dobra ideja, kajne? In da bi vam dali najboljše možnosti za dobro uvrstitev in pretvorbo bolj nerazvitih strank v prave kupce, priporočam uporabo natančnih in specifičnih ključnih besed (npr - υγραντηρεσ για μωρα. Vključno s funkcijami, kot so barva ali velikost izdelka, ki vam pomagajo znatno povečati povprečne konverzije), nikoli ne oklevajte postavite imena blagovnih znamk v naslov izdelka (samo, če želite dobro ciljati na ciljno iskanje z blagovno znamko) in ne pozabite, da se podprete z natančno prilagojenim orodjem za optimizacijo ključnih besed Amazon, na primer Inspector Keyword, Merchant Words, Unicorn Smasher ali AMZ Sledilnik.

Pravi pristop do pridobitve revizije stranke

Danes ima pozitivno socialno dokazovanje vse pomembnejše za praktično vsako spletno platformo e-trgovine, poleg amazonske optimizacije . In ni čudno - zadovoljstvo strank, podprto z veselimi komentarji in pregledi, običajno spodbuja ljudi, da se pridružijo poslu. Samo ohranite pravo ravnovesje med ponudbo spodbude in ravnanje na preveč pushy način. In upoštevajte, da so ocene strank dejansko zelo pomembna merila, zlasti ko gre za dokončno odločitev o nakupu. Mislim, da bi imela negativen ugled s pogostimi "slabimi" mnenji strank morda prav tako preusmerila levji delež potencialnih strank v nasprotno smer. Da bi preprečili te nesreče, priporočam uporabo brezplačnega spletnega orodja Feedback Genius. Na ta način lahko nastavite opozorilo v realnem času, da boste vedno obveščeni o vsakem negativnem pregledu stranke, ki potrebuje hiter odziv. Ob istem času, ki kaže svojo dobro voljo in se loteva vsakega negativnega dogajanja, preden škoduje vašemu celotnemu spletnemu poslovanju, bi bila vedno dobro oblikovana odločitev, kajne? Konec koncev, ravnanje z aktivnim komuniciranjem do vaših kupcev bo neizogibno dalo večino vaših obiskovalcev dober del uma - prodajalec skrbi za vsako kupca, ki kupuje tam.

December 13, 2017