Back to Question Center
0

Kako izboljšati prodajo Amazon za mene kot novice prodajalec tam?

1 answers:

Amazon je pravi "ogromni" sodobne maloprodajne prodaje na spletu. Včasih je bilo precej presenetljivo, kar je bilo prvotno zasnovano in začelo kot spletno knjigarno (pred več kot 20 leti), zdaj vidimo kot nekaj definitivno večjega. Si lahko predstavljate več kot 110 milijonov obiskov v živo, ki so ocenjeni za to resnično gnezdeno tržnico? Zato vsak sodoben trgovec želi vedeti, kako izboljšati svojo sedanjo prodajo Amazon za še več.

Kaj se morajo zavedati? Kako izboljšati prodajo Amazon z več prometa v svoje trgovine? Katere kategorije izdelkov so zdaj najbolj donosne? In tako naprej. Kar se tiče tebe, ki je prodajalec novic na tej odločilni ravni trga na ravni trga, vprašanje, kako izboljšati prodajo v Amazonju, ni vprašljivo - cesto gastronomico olio sicilia. Zakaj? Preprosto zato, ker je brez dovolj znanja in preizkušenih praktičnih veščin praktično nemogoče preživeti na tem gnečenem trgu. Zato vam bom spodaj pokazal, kako izboljšati svojo prodajo v Amazonu in voziti svoj seznam izdelkov na vrhu iskanja izdelka, tudi če se še vedno počutite kot novinec, ki je prvič prodajal prvič.

Kako izboljšati prodajo Amazon - zelo osnov za prodajalce novic

Glede na to, da je Amazon osredotočen predvsem na zagotavljanje dobre nakupovalne izkušnje, ni čudno, da je za vsakega prodajalca potreben sklop nujnih pravil upoštevati. Vse je preprosto - če jih ne sledite, lahko preprosto onemogočite, da bi tam opravljali poslovanje na drobno (v najslabšem primeru, boste morda tudi dobili trajno prepoved). Torej, če ne želite prebrati celotne politike Amazon prodajalca, tukaj je tisto, kar je treba plačati vašo najbolj natančno pozornost. Da ne izboljšate svoje prodaje na Amazoniji, ampak vsaj, da preživite tam in začnete premikati pot do svojega tržnega uspeha kot vodilnega prodajalca v vaši kategoriji izdelkov.

Glavni sklop pravilnika Amazon

  • Vedno morate izpolnjevati pogoje pošiljanja, zlasti roke dobave.
  • Vzdrževanje dobrih ocen izdelkov in pozitivnih pregledov strank - je verjetno edini način, da se sami postavite kot uspešen trgovec na Amazon, tako da končno postane pravi prodajalec velikega časa, ki ga je vredno kupiti z.
  • Nadaljujte pogovor v realnem času s svojimi strankami. Hitro odzivanje na kakršne koli negativne povratne informacije, kot tudi odgovarjanje na morebitna vprašanja strank glede vaše storitve ne več kot v 24 urah - ni nobena vrsta razkošja. To je splošno sprejeta praksa podpore strankam, ki ji sledi vsak aktivni spletni poslovnež, ki prodaja tam.
  • Splošne informacije o sledenju je treba vedno zagotoviti vsakemu kupcu, ki kupuje z vami na Amazon.
  • Vsak element, ki ga imate v prodaji, mora biti podprt z vrsto prepričljivih slik, ki prikazujejo vsako stran svoje vsakodnevne uporabe in običajnih načinov vzdrževanja. Upoštevajte pa, da mora imeti vsaj ena slika izdelka MORO belega ozadja.
December 22, 2017