Back to Question Center
0

Semalt: Stiskanje podatkov z Javascriptom

1 answers:

Tako kot CSS in HTML, JavaScript pomaga strgati podatke v nekaj minut in ponuja redno koristne informacije programerjem in razvijalcem. Večina spletnih mest in spletnih dnevnikov uporablja JavaScript. JavaScript motorji so vgrajeni v različne spletne programe za strganje in okvire ter imajo veliko funkcij. Najbolj znani okviri so opisani v nadaljevanju - cheapest virtual server hosting.

1. Kimono Labs:

Morate se naučiti tako C ++ kot JavaScript, da bi dobili koristi od Kimono Labs. To je slavna spletna aplikacija , primerna za programerje in razvijalce. Kimono napaja številne funkcije in prihrani podatke, ne da bi se zmotili. Ko je Kimono Labs nameščen in aktiviran, lahko vaše podatke strgne v nekaj minutah in zagotovi točne rezultate. Prenesla bo podatke v formatih CSV in JSON ter uporabila API-je za ustvarjanje in shranjevanje kakovostnih spletnih strani. Kimono deluje precej hitro in lahko zbira podatke iz spletnih mest za nakupovanje, RSS pa priročno.

2. JSON Frame:

Z JSON Frame lahko izvlečete podatke iz datotek JSON in CSV. Prav tako razkriva informacije iz HTML dokumentov in datotek PDF priročno. Prav tako lahko uporabite ta okvir JavaScript za krmarjenje po različnih spletnih straneh. Svojo nalogo opravlja s hitrostjo in natančnostjo, s čimer prihranite čas in energijo.

3. Strgalo za zaslon:

S strgalom zaslona lahko v samo treh minutah obravnavate različne težke naloge, vključno z natančnim izborom podatkov. To je eden izmed najboljših in najobsežnejših okvirov JavaScript do danes. Strgalo za zaslon se lahko uporablja le, če imate odlične programske sposobnosti in dovolj znanja o JavaScriptu, Pythonu in C + +. Poleg tega bi morali imeti osnovno znanje o XML in HTML, da bi dobili koristi od tega okvira. Odlaga podatke iz dokumentov HTML in to storitev lahko preskusite s Citrixom ali podobno platformo. Ko jo prenesete in namestite, bo Screen Scraper obdeloval več nalog naenkrat. Primeren je za mala in srednje velika podjetja. Za boljšo uporabo tega okvira potrebujete samo osnovno znanje s kodiranjem.

4. Uipath:

Ta okvir JavaScript je specializiran za razvoj različnih avtomatizacijskih programov in je primeren za podjetja in spletne skrbnike. Uipath uporablja tudi kodirnik in vam ne zahteva, da se naučite drugačnega programskega jezika, razen JavaScripta. Nekatere njene značilnosti so navigacija strani, strganje datotek PDF in kopanje skozi bliskavico. Pravkar morate odpreti čarovnika in poudariti informacije, ki jih želite strgati. Uipath bo izpisal podatke na podlagi vaših zahtev in pričakovanj. V ta okvir za strganje lahko dodamo čim več spletnih strani, kot želimo.

5. Uvozi. io:

Je brezplačna namizna aplikacija, ki pomaga brati podatke z želenih spletnih strani. Uvozi. io je obsežen JavaScript okvir, primeren za podjetja, programerje in ne-programerje. Ne gre le za strganje podatkov r, temveč tudi pajka, ki v treh minutah lahko strgne do dveh tisoč spletnih strani.

December 22, 2017