Back to Question Center
0

Nasveti za spletno strganje iz Semalt

1 answers:

vozlišče. js je odprtokodno okolje za izvajanje kod JavaScript. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM in Cisco Systems so njegovi najbolj znani korporativni uporabniki. V zadnjih mesecih je bilo uvedenih nekaj podatkovnih ekstraktorjev na osnovi Node, najpogostejši pa je Product Scraper - mini vv nova.

Stroj za strjevanje je primeren za spletne strani e-trgovine in razkriva informacije iz spletnih strani BestBuy, Walmart, eBay, Target in Amazon. To orodje nam zagotavlja natančne informacije o izdelku, vključno z njegovim naslovom, opisom, sliko in ceno. Poleg tega je stroj za strganje preprost za uporabo API in ga je mogoče enostavno integrirati s katerim koli spletnim brskalnikom.

Če ste pred kratkim vzpostavili spletno mesto e-trgovine, boste morda želeli zbrati podatke o svojih konkurentih in dobaviteljih, njihove izdelke, cene in slike. Z lahkoto lahko primerjate različna spletna mesta e-trgovine, kot so Amazon, Walmart in eBay, ter pridobite koristne informacije s pomočjo izdelka Scraper. To orodje je edinstveno, saj pomaga primerjati različna spletna mesta e-trgovine, pridobivati ​​njihove sezname izdelkov, slike, preglede in informacije o cenah. Za razliko od drugih navadnih orodij, strgalo za izdelke pridobi podatke s pajkanjem in primerjavo različnih spletnih strani na spletu in vam priskrbi podrobnosti o prodajalcih in dobaviteljih. Tako lahko rečemo, da je Product Scraper hrbtenica spletnih strani e-trgovine.

Uporabljajte strgalo izdelka za spremljanje cen in storitev konkurentov:

Prodaja različnih izdelkov po spletu po konkurenčnih cenah je bila vedno izziv za vse nas. Včasih se uporabniki zmedejo zaradi nihanja cen različnih izdelkov na internetu. Amazon in eBay poskušata ohraniti cene na dobri ravni in si prizadevati pritegniti več in več strank. Pri zagonu je pridobivanje informacij o izdelkih zelo pomembno. S storilcem za strjevanje vam bo lažje primerjati cene različnih izdelkov in optimizirati spletno mesto na boljši način. Če na primer želite izvleči podatke iz potovalnih portalov ali podjetij za e-poslovanje, morate takoj preizkusiti strgalo za izdelke. To orodje vam bo v realnem času zbiranje, organiziranje in pridobivanje podatkov.

Uporabite strgalo izdelka, da ocenite tržne trende:

Spletna mesta e-trgovine in spletna podjetja redno spremljajo svoje sodelavce. Na primer, Amazon skrbi za trenutne tržne trende in zbira informacije o izdelkih in storitvah BestBuy in Walmart. Poleg tega primerja svoje cene in izdelke s svojo ponudbo. Stroj za strjevanje vam bo priskrbel enake podatke. To orodje vam bo pomagalo pridobiti dejanski vpogled in vam priskrbelo dobro pridobljene podatke za vaše podjetje. Poleg tega vam bo zagotovil informacije o tem, kako vaši konkurenti dostavljajo svoje izdelke in kakšno vrsto popusta ponujajo na spletu.

Stroj za strganje pridobi točne podatke o dobaviteljih:

Spletne strani in tržnice e-trgovine imajo na stotine dejavnih dobaviteljev. S storilcem za strjevanje lahko zbirate podatke o številnih dobaviteljih in primerjate njihove izdelke in cene. Prav tako lahko vlečete podatke iz Amazon in eBay ter tako lahko pajkate svoje spletne strani. Spletni razvijalci in programerji lahko ustvarijo razširljive strežnike s strgalom izdelkov in lahko enostavno opravijo številne naloge.

December 22, 2017