Back to Question Center
0

Kako postati res uspešen trgovec na Amazon?

1 answers:

Vsak uspešen spletni trgovec, ki prodaja na Amazon, mora vedno sprejemati samo dobro obveščene odločitve. In ko gre za optimizacijo seznama izdelkov, ki teče brez vseh potrebnih podatkov o ključnih besedah, skupaj z dragocenim konkurenčnim vpogledom, nikoli ne bo dobil vaše podjetje, ki opravlja prevažanje, do točke kakršnega koli pozitivnega poteka tekočega pridobivanja dohodka. Torej, se sprijaznimo z njo - če želite videti sebe kot velikodnevni trgovec na Amazon, ki koristi od nenehno naraščajočega pretoka nakupovalnih obiskovalcev, je skrajni čas, da ste izbrali pravo orodje za ključno besedo in končno dobili seznam izdelkov, ki so dobro optimizirani.

Na ta način boste imeli zagotovo močnejše možnosti, da ostanejo na vrhu izdelka - gemeinde fehraltorf entsorgung zurich. Navsezadnje za črpanje večjega spletnega prometa v vaš seznam izdelkov Amazon, ki lahko povzroči večjo stopnjo konverzije, pa se v nasprotnem primeru spodbudi k splošni uvrstitvi na tem zelo konkurenčnem trgu.

Kaj zdaj?

In spodaj vam bom pokazal verjetno eno najboljših orodij za ključne besede, ki so na voljo v odprtem dostopu doslej. Vsak trgovec, ki prodaja na Amazon, mora vedeti o tem, sem prepričan. Upoštevajte pa, da nisem namenjen promociji ali ne dajanju navodil za potiskanje kakršnekoli spletne programske opreme ali orodij prodajalca Amazon v komercialne namene. Samo delam kot dober samaritan, pripravljen in pripravljen deliti nekaj mojih prejšnjih optimizacijskih izkušenj z vami. Prosim, ljubite in naklonite, moja pofardna rešitev za trgovino Amazon - SECockpit. Končno vidimo, kaj je.

SECockpit

To je prvo orodje za ključno besedo, ki ga želim predstaviti danes. Pravzaprav SECockpit ni samo en iskalnik ključnih besed. Natančneje, to je polna maščobna spletna storitev, zasnovana ne samo za Amazon, temveč za optimizacijo verjetno vsakega vnosa izdelkov v e-trgovino na internetu, tako da bo prikazan med najboljšimi ustreznimi rezultati iskanja. Mislim, da ta resnično širok spletni okvir dosega dobesedno vse, kar lahko potrebujete kot pametnega trgovca, ki prodaja na Amazon.

Tukaj je nekaj najmočnejših prednosti, ki sem jih imela za svoj seznam izdelkov:

  • hitro oblikujejo velik seznam potencialno zmagovitih ključnih besed;
  • razumejo glavne trende pri iskanju dolgih kupcev in jim pomagajo z dragocenimi predlogi;
  • odkrivajte več in boljše možnosti za optimizacijo - s konkurenčnim vpogledom v ključne besede, ki jih potegnejo neposredno od vodilnih prodajalcev v vaši kategoriji izdelkov ali tržne niše na Amazoniji;
  • sledite trenutnim uvrstitvam ključnih besed - tako učinkovitost vašega uvrstitve kot tudi najboljši napredek vaših najbližjih nasprotnikov, ki že dobro uvrščajo za katero koli določeno ključno besedo ali točno ciljano kombinacijo dolgih rep;
  • koristijo resnično boljše in neomejene analitične podatke, vsaj s 30-dnevnim poskusnim obdobjem, ki je na voljo v odprtem dostopu. Na žalost, če želite pridobiti naprednejše funkcije na stalni osnovi, boste morali opraviti svoj naročniški postopek in seveda plačati nekaj denarja mesečno.
December 22, 2017