Back to Question Center
0

Najboljša orodja za strganje Big Data - Semalt Advice

1 answers:

Obstaja več načinov za pridobivanje podatkov z interneta. Nekatera orodja so namenjena hobistom, druga pa so primerna za podjetja in blagovne znamke. Če želite izvleči podatke iz zasebnih spletnih dnevnikov ali spletišč e-trgovine, bi morali uporabiti naslednja orodja, ki obljubljajo kakovostne rezultate - wohnung putzen lassen kostenlose.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub je razširitev Firefoxa. To je eno od najbolj znanih orodij za strganje in vizualizacijo velikih podatkov z interneta. Ko bo nameščen in aktiviran, bo Outwit Hub dobil odlične zmožnosti spletnega strganja do vašega spletnega brskalnika. Najbolj je znana po svojih značilnostih za prepoznavanje podatkov in ne zahteva programskih veščin, da bi lahko opravili svoje delo. Lahko uporabite Outwit Hub za zasebne spletne strani in dinamične spletne strani. Ta avtocesta je primerna za zagon in srednje velika podjetja.

2. Uvozi. io:

Uvoz. io je dobra alternativa za Kimono Labs. Je celovit in zmogljiv servis za vizualizacijo in strganje velikih podatkov v nekaj minutah. Z uvozom. io, lahko nastavite zemljevide spletnega mesta in strgate veliko število spletnih strani. Ima odlične zmožnosti za pridobivanje dinamičnih podatkov in obravnava datoteke AJAX in JavaScript. Poleg tega uvozite. Io izvleče podatke iz datotek PDF in slik brez ogrožanja kakovosti.

3. Spinn3r:

To je odlična izbira za strganje celotnih spletnih strani, spletnih dnevnikov, spletnih mest v družabnih omrežjih in RSS. S storitvijo Spinn3r lahko svojo spletno stran enostavno indeksirate in pajkate. Uporablja API požarnega zidu in vam omogoča enostavno filtriranje podatkov. Najboljši del tega programa je, da razkrije vaše podatke z uporabo določenih ključnih besed in pomaga odstraniti neustrezne spletne vsebine.

4. FMiner:

Je obsežno orodje za strganje in vizualizacijo velikih podatkov na internetu. Fminer je najboljši program za spletno strganje, ki združuje vrhunske funkcije in preprosto izvaja nekaj projektov za pridobivanje podatkov. Če ste razvili spletni dnevnik in želite razviti svoje podjetje, uporabite Fminer na podatke o strganju s čim več spletnih strani. Z lahkoto lahko rešuje projekte, ki zahtevajo večplastne pajkanje in sezname proxy strežnikov.

5. Dexi. io:

To orodje je dobro za dinamična spletna mesta in zbiranje podatkov brez ogrožanja kakovosti. Dexi. io je ena izmed najboljših in najpreprostejših storitev za strganje in vizualizacijo velikih podatkov. To orodje nam omogoča, da nastavimo pajke in pridobimo podatke v realnem času. Najbolj znan je po uporabniku prijaznem vmesniku, podatki pa se shranijo neposredno v polje. omrežje ali Google Drive. Podatke lahko izvozite tudi v datoteke CSV in JSON.

6. ParseHub:

Parsehub je celovit in uporaben program za strganje po spletu, ki je izločil podatke s kompleksnih spletnih mest, ki uporabljajo JavaScript, AJAX, piškotke in preusmeritve. To orodje je opremljeno s tehnologijo strojnega učenja in enostavno bere in analizira vaše spletne dokumente. ParseHub je primeren za uporabnike Linuxa, Mac in Windows in lahko hkrati upravlja do deset projektov. Njena brezplačna različica je primerna za mala in srednje velika podjetja, njegova plačana različica pa je dobra za vrhunske blagovne znamke in podjetja. Izločene podatke lahko enostavno izvozite v obliki zapisa CSV, Excel in HTML.

December 22, 2017