Back to Question Center
0

Kako sprejeti resnično obveščeno odločitev o spletnem orodju za ključne besede za Amazon?

1 answers:

Izbira pravega spletnega orodja za ključne besede za optimizacijo iskanja v Amazonu je zelo zahtevna naloga. Glede na to, da vaš izdelek seznam SEO se vrti pretežno okrog pravilne poglobljene raziskave ključnih besed, naj hitro preidemo skozi primarne točke optimizacije e-trgovine - za vas, da sprejmete dobro obveščeno odločitev in sprejmete pravo izbiranje. In ne bom vam dal nobenih neposrednih priporočil o nobenem posameznem spletnem orodju za ključne besede za Amazon. Mislim, da je odvisno le od vas, da se odločite, kaj bo najbolje ustrezalo vaši prodajni storitvi. Upoštevajte naslednje ključne ideje in preproste predloge, ki sem jih nedavno izpopolnil v nekaj zadnjih letih v industriji, in lastne praktične izkušnje, povezane s temo - certificato itil v3.

Nastavite splošne prioritete za SEO v teku za ciljno občinstvo

Preden se karkoli drugega obrnemo - Amazon SEO ima veliko različnih stvari, ki ne nujno delujejo na enak način kot pri konvencionalnem spletnem iskanju z Googlom. Na splošno je glavna razlika v tem, da je optimizacija Amazon veliko širše in podrobnejše, kar stoji predvsem na kupčevih nakupnih namerah in natančno usmerjenih ključnih ključnih besedah ​​vaših potencialnih kupcev.

Spoznajte namen kupca na Amazonu

Ustvarjanje glavnega seznama ključnih besed, ki jih je treba pridobiti, ni tako težko, kot si mislite. Pravzaprav ni potrebe po hitrem iskanju končnega orodja za ključne besede na enem mestu za Amazon. Mislim, da bi bolje začeli poglobljeno raziskovanje z uporabo osnov, na primer, da je dober stari Google Planner za ključne besede. Resno, to bi bilo odlično kickstart, da bi dobili popolno sliko vseh sorodnih iskalnih izrazov in glavnega besednjaka za nakupovalce, na katerega se boste zanesli.

Sledite glavni strukturi Amazon Content SEO

Tukaj je, ko boste morali sprejeti svojo končno izbiro za spletno orodje za ključne besede za Amazon. Še enkrat - ne bom vam dal neposrednega priporočila ali predstavil nobenih individualnih rešitev. Preprosto brskajte po Googlu za priljubljeno in uporabno preverjeno orodje z dobrimi povratnimi informacijami strank - in ste končali. Stvar je, da obstaja veliko različnih ponudb (bodisi v odprtem dostopu bodisi s plačanim naročnino), da nadaljujete s posebej prilagojeno raziskavo ključnih besed za e-trgovino. Enostavno navedite, da včasih veliko potencialno zmagovalnih ključnih besed ali besednih zvez, ki jih imate na glavnem seznamu, preprosto ne dosegajo dejanskih prometnih dobičkov (ne omenjam pričakovanega napredka v smeri boljše stopnje pretvorbe).

Naredite razliko med tipi ključnih besed

Ne skrivajte svojega časa pri iskanju celotnega seznama perspektivnih besed. Ne pozabite - tisti nizi, ki združujejo več besed in izrazov, imajo običajno nižjo stopnjo konkurence ključnih besed. Zato investiranje vašega časa pri iskanju resnično uspešne kombinacije iskanja, ki so jo še vedno podcenili vaši najbližji konkurenti - je ključ do vašega komercialnega uspeha na Amazon. Konec koncev, tukaj je samo eno hladno dejstvo - skoraj 70% Amazonskih iskanj izdelkov se ocenjuje predvsem zaradi iskalnih poizvedb z dolgim ​​repom. To pomeni, da se bo vaš čas in trud, ki se porabi tam, vedno izplačali.

December 22, 2017