Back to Question Center
0

Semalt: Spletna programska oprema za strganje WebSundew. Značilnosti in sistemske zahteve na kratko

1 answers:

Spletno strganje vključuje zbiranje podatkov s spletnih strani in strganje po zahtevah uporabnika. Ta sfera se nenehno razvija, zato se pojavljajo nove vrste programske opreme. Spletno strganje je postalo najučinkovitejši in enostavnejši način za pridobivanje koristnih informacij z različnih spletnih strani. WebSundew je zmogljiv in izčrpen orodje za odstranjevanje spletnih strani , ki pomaga pridobivati ​​podatke z visoko hitrostjo in produktivnostjo - how much is it to fix a computer. Z WebSundewom lahko enostavno zajame velike količine podatkov in jih pretvorite v želeno obliko.

WebSundew - Primerno za podjetja in podjetja:

WebSundew je primeren za podjetja (e-trgovanje, spletne trgovce na drobno, agencije za nepremičnine, IT oddelke) in programerji. Lahko enostavno ciljate na želene podatke, jih spravite in shranite v formate JSON ali CSV. WebSundew je na voljo v štirih različnih različicah: Lite, Professional, Enterprise in Standard.

Izberete lahko različico v skladu z vašimi zahtevami in pričakovanji. Na primer, različica Lite je primerna za začetnike in samostojne podjetnike, različica Professional pa je odlična za velika podjetja. Najboljši del je, da bo WebSundew uvozil potrebne podatke v datoteke Excel in strgal obe sliki in besedilne dokumente.

WebSundew - produktivna in neverjetna storitev:

Če cenite visoko produktivnost dela in znate računati denar, ne morete storiti ničesar, ne da bi WebSundew. Je zelo produktivna in dobro poučena storitev, ki kopira in prilepi podatke ter jo razreže po vaših zahtevah. Informacije lahko brskate iz dinamičnih in osnovnih spletnih mest, ne da bi pri tem ogrozili kakovost.

Če želite oceniti njeno učinkovitost, morate samo prenesti in namestiti WebSundew. S tem spletnim strgalom lahko ciljno usmerite meta opise, meta naslove in ključne besede spletnega mesta v trenutku.

WebSundew obravnava katero koli spletno vsebino brez scenarijev:

WebSundew je edino orodje, ki lahko upravlja brezplačne spletne vsebine. To orodje je odlično za ne-programerje in ne-coders, in ne potrebujete nikakršnih programskih veščin, da bi imeli koristi od njega. Namesto tega vas WebSundew vodi skozi ustvarjanje predloge brez kakršne koli niza kode in enostavno izvleče dokumente HTML. Rezultati so shranjeni v formatih CSV, XML in preglednicah. Podjetja, kot so finance in bančni oddelki, nepremičninske agencije in prodajna mesta, lahko izkoristijo to orodje za strganje podatkov .

Sistemske zahteve:

Kot uporabnik WebSundew morate imeti katerega od naslednjih sistemov:

  • 1. Operacijski sistem Zahteve: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. Procesor (CPU): Athlon 1000 MHz ali Pentium III

WebSundew uporabniku prijazen vmesnik:

WebSundew je najbolj znan po uporabniku prijaznem vmesniku, ki vam pomaga prenašati kakovostne slike v vaše sistem. Z lahkoto obdeluje splet 2. 0 spletnih mest in pridobite podatke iz lokalnih virov HTML. Prenesite svojo brezplačno različico in poskusite WebSundew 15 dni, da zagotovite njegovo kakovost. Po poteku preskusnega obdobja vam ne bo mogoče uporabiti storitve WebSundew, zato boste morali kupiti svojo vrhunsko različico. S preskusno različico lahko strgate do 100 spletnih strani, nato pa program preneha delovati in zahteva, da plačate nekaj od 20 do 70 USD. Skratka, WebSundew je odličen iztiskalnik podatkov in spletni pajka.

December 22, 2017