Back to Question Center
0

Semalt Delnice Najboljši način za zbiranje podatkov iz spletne strani

1 answers:

Octoparse je uporabno in zmogljivo orodje za strganje podatkov. To lahko optimizira in potiskate svoja prizadevanja za pridobivanje podatkov na naslednjo stopnjo. Octoparse prihaja v brezplačnih in plačljivih različicah - criando site no joomla themes. S svojo brezplačno različico lahko hitro strgate do pet tisoč spletnih strani.

Octoparse zbira in strjuje podatke z interneta in ima več kot 150.000 uporabnikov po vsem svetu. Od leta 2014 ponuja podjetje Octoparse visoko zmogljive storitve pridobivanja podatkov in si prizadeva za izboljšave, kadar koli je to potrebno.

Podatki so običajno na voljo v internetu v nestrukturirani obliki. S programom Octoparse ne morete samo brati podatkov, temveč ga lahko tudi pravilno organizirate. Informacije, ki so na voljo, se lahko spremenijo v dragocene informacije, zahvaljujoč Octoparseu, da bi to omogočili. Nekatere njene posebne značilnosti so navedene spodaj.

1. Dobro za ne-programerje

Octoparse olajša dostop do podatkov iz interneta brez kakršnihkoli programskih veščin. To orodje je primerno za ne-kodirnike in ne-programerje ter samodejno izvleči spletno vsebino iz dinamičnih in osnovnih spletnih mest. Poleg tega nam omogoča shranjevanje podatkov v čisti, strukturirani obliki. S programom Octoparse lahko preprosto spremenite podatke v prilagojene API-je in pridobite želene rezultate.

2. Octoparse kot storitev v oblaku:

Octoparse je platforma, zasnovana na oblaku, ki v eni uri izvleče več spletnih strani in vam prikaže želene rezultate, prihranek časa in energije. Ni vam treba skrbeti glede omejitev strojne opreme, ker to orodje ne potrebuje vzdrževanja in lahko svoje naloge redno izvaja.

3. Nadzirajte cene z Octoparse:

Ena od najbolj značilnih lastnosti Octoparse je, da vam pomaga spremljati cene in primerjati različne izdelke. Primerna je za nakupovanje spletnih strani, kot so Amazon in eBay, in preprosto pridobi podatke iz vašega spletnega mesta. Poleg tega to orodje razkrije podatke v realnem času s samo nekaj kliki in prihrani veliko časa.

4. Ustvari vodi:

Z Octoparse lahko v nekaj sekundah ustvarite potencialne potenciale in sestavite svoj prodajni seznam. Ne potrebujete nobenih programskih veščin, ker bo Octoparse samodejno brcnil množico podatkov. To vam bo pomagalo oglaševati ali oglaševati svojo blagovno znamko na boljši način. S programom Octoparse lahko izboljšate svoje marketinške strategije in lahko izboljšate odločitve in napovedi.

5. Dobro za učence in učitelje:

Študenti in učitelji vedno potrebujejo natančne podatke, s katerimi lahko vodijo svoje raziskave. S programom Octoparse lahko preprosto strgate čim več spletnih strani in preprosto pridobite informacije iz e-knjig in revij. To vam bo pomagalo pridobiti pomembne in prilagodljive podatke v kratkem času.

6. Point-and-Click vmesnik:

Octoparse je najbolj znan po vmesniku s točko in klikom. Njena napredna tehnologija strojnega učenja poišče in razkrije podatke s samo nekaj kliki. Samo podatke označite, ki jih želite strgati, ali pa vstavite URL spletnega mesta in pustite Octoparse opraviti svojo nalogo. To bo obravnavalo vse neurejeno delo za zaslonom.

7. Deals z vsemi vrstami spletnih mest:

Če želite izpisati podatke iz zasebnega spletnega dnevnika ali dinamičnega spletnega mesta, lahko podjetje Octoparse obravnava vse vrste spletnih mest. Lahko tudi strgate podatke iz dokumentov JavaScript, AJAX in HTML ter prihranite čas in energijo.

December 22, 2017