Back to Question Center
0

Octoparse: učinkovito spletno orodje za izvlečevanje - Semalt Expert

1 answers:

Spletno strganje je zelo učinkovito orodje za spletne iskalce in korporacije, večino informacij na spletu z različnih spletnih strani, kot so Facebook, Amazon, eBay samodejno. Octoparse je odličen program za strganje, ki svojim uporabnikom ponuja nekaj odličnih paketov za zbiranje podatkov in jih pretvori v vizualne datoteke, kot so HTML, Excel in TXT. V nadaljevanju so nekatere odlične možnosti, ki jih ponuja Octoparse:

Izvlečki Podatki iz dinamičnih spletnih strani

Octoparse je orodje, ki je enostavno za uporabo, ki uporabnikom pomaga pridobivati ​​vsebino s spletnega mesta - sun ohm kanger mega tank coil. Deluje z dinamičnimi spletnimi stranmi, vključno s strganjem podatkov s paginacijo. Poleg tega lahko svojo oblak storitev dobi in shranjuje ogromne količine podatkov.

zbira skrite podatke s spletne strani

V več primerih spletni iskalci iščejo določene podatke s spletnih strani, vendar ne morejo najti potrebnih informacij, ker kompleksnosti spletnega mesta ali iz katerega koli drugega razloga. Octoparse lahko najde in izloči vse skrite vsebine.

dobi vsebino z neskončno pomikanjem

Stiskanje podatkov z neskončnim pomikanjem je lahko zahtevna naloga. Spletni iskalci se morajo pomakniti navzdol do dna vsake strani spletnih mest, ki jih obiščejo, da naložijo več besedila ali slik. Vsebina se neprekinjeno nalaga, ko se pomakne navzdol na dno strani.

Octoparse lahko uporabnikom pomaga pri pridobivanju vseh hiperpovezav, objavljenih na določeni spletni strani. Pravzaprav omogoča uporabnikom preprost način za avtomatizacijo stotin IP-jev, hkrati pa ponuja številne napredne možnosti, kot so časovna omejitev Ajax, vgrajeno orodje XPath itd.Poleg tega lahko Octoparse išče podatke za iskalce spletnih mest s posebnimi zahtevami in uspešno prenaša strukturirane podatke.

Razdelite naloge

Za uporabnike je bolje razdeliti svoje naloge, če se internet izklopi. Namesto da bi dobili svoje podatke od samega začetka, lahko ločeno določijo določeno nalogo v dva projekta.

Z Octoparse lahko spletni uporabniki storijo veliko stvari, kot so odpiranje določene spletne strani, prijava v račun, nalaganje slik, vnos besedila in še veliko več. Octoparse svojim uporabnikom nudi tudi napredni način, ki jim pomaga pri obravnavanju bolj zapletenih podatkov. Na primer, za uporabo tega načina morajo uporabniki povleči in spustiti blokade znotraj oblikovalca operacijskega sistema, da bi konfigurirali različne naloge. Pametni način omogoča uporabnikom možnost, da samodejno obračajo katero koli spletno stran v Excel s pritiskom na en gumb. Pravzaprav ta način odlično deluje na mizi strani s seznamom, kot so rezultati iskanja ali kategorije kategorij.

December 22, 2017