Back to Question Center
0

Semalt Review: Storitev Awesome Scraping Screen

1 answers:

Web2DB je močno in uporabno orodje za strganje in izločanje podatkov. Deluje kot graditelj zbirke podatkov in nam omogoča, da preprosto prevažamo informacije na različnih spletnih mestih. Ta spletni strgalo zbira nestrukturirane informacije s spletnih strani in strani HTML ter jih pravilno organizira in strukturira. Pravkar morate povedati, kaj želite poiskati in kako želite oblikovati svoje podatke, in Web2DB bo opravil svojo nalogo v skladu z navodili. Podatke lahko shranite v formate MySQL, CSV, Access in Excel. Web2DB ima veliko funkcij, ki omogočajo najboljšo možnost za spletne skrbnike, podjetja, poslovneže, programerje in kodirnike - fidelity home appraisals. Nekatere njene posebne značilnosti so opisane spodaj.

1. Kot urednik projekta:

Web2DB deluje kot močan in neverjeten urejevalnik projektov. Oblikovanje spletnih projektov za spletno strganje ni enostavno, dokler ne boste imeli dovolj znanja o programiranju. Toda z Web2DB vam ni treba biti profesionalni programer ali kodirnik, ker lahko svoje naloge opravljate brez njega. To orodje bo zbralo, uredilo, minilo ali izvlekel vaše podatke. Poleg tega pomaga pri razvoju različnih podatkovnih vzorcev, ki delujejo popolnoma, tudi če se je postavitev strani spremenila. Vsi vaši projekti, povezani z urejanjem in pridobivanjem, se izvajajo z le nekaj kliki.

2. Preprosto zajemanje celotne vsebinske strukture:

Web2DB lahko konfigurirate, da prenese celotno spletno mesto ali nekatere svoje strani. Z lahkoto posname celotno strukturo vsebine, ki ji daje odlično obliko. Na podlagi vaših zahtev lahko konfigurirate nekaj spletnih strani ali celotno spletno stran, vendar kakovost vsebine sploh ni motena. To orodje je primerno za velikanske strani, kot so Amazon, eBay, PayPal in drugi. Web2DB ima različne napredne funkcije in nam pomaga izboljšati učinkovitost spletnega strganja. To je zanesljivo in celovito orodje.

3. Pošiljanje spletnih obrazcev:

Uporaba spletnega obrazca Web2DB lahko spletnim obrazcem pošljete še posebej iskalne obrazce in obrazce za rezervacije na spletu brez kakršne koli težave. Obrazce je mogoče predložiti za vse vhodne vrednosti, pridobljeni podatki pa so pridobljeni v obliki CSV. S tem programom lahko ustvarite tudi podatke, ki temeljijo na ključnih besedah, in svoje spletno mesto pošljite v iskalnike za boljše indeksiranje in pajkanje.

4. Dogovor z dinamičnimi spletnimi stranmi:

Druga značilnost Web2DB je, da se lahko ukvarja z osnovnimi in dinamičnimi spletnimi mesti. Večina primitivnih programov za strganje ne more izpisati berljive vsebine z zelo dinamičnih spletnih mest. Tudi profesionalni spletni brusilci objavljajo podatke za spravilo s spletnih mest AJAX, vendar vam Web2DB olajša pridobivanje podatkov iz dinamičnih spletnih mest. Upoštevati morate, da bodo podatki Ajaxovih spletnih mest trajali nekaj časa, da jih boste dobili.

5. Podpora v različnih oblikah:

Web2DB lahko izvozi izpisane podatke v Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML in Excel. Izvozne skripte lahko uporabite tudi za prilagajanje izvoza podatkov, če imate osnovna programska znanja. Web2DB lahko izvozi informacije tudi v Excel 2003 in Excel 2007 ter vam pomaga, da v celoti vključite slike v svoje podatke. To orodje zagotavlja tudi zaščito pred nezaželeno pošto , kar zagotavlja varnost in zasebnost na internetu.

December 22, 2017