Back to Question Center
0

Semalt predlaga močno spletno orodje za strganje

1 answers:

SEO Spider Tool je relativno nova aplikacija za strganje in pajkanje podatkov, ki vam omogoča indeksiranje vaše spletne strani in pridobivanje ključnih elementov na licu mesta, kar vam olajša analizo vašega na strani in off-page SEO. Ta program lahko brezplačno prenesete ali pa se odločite za svoj premijski načrt, da izkoristite napredne funkcije.

Kaj lahko storite z orodjem SEO Spider Tool?

Za razliko od drugih običajnih programov za strganje ali izločanje, SEO Spider Tool je prilagodljiv, hiter in enostaven za uporabo ter vam omogoča analiziranje rezultatov v realnem času. Zbira podatke, ki direktorjem omogočajo, da sprejemajo nekaj informiranih odločitev. Nekatere njene koristi so opisane spodaj.

1 - my kangertech tank is leaking. Poišči zlomljene povezave

Uporaba orodja SEO Spider Tool lahko najdete prekinjene povezave na svojem spletnem mestu in olajšate pajkanje spletnih strani. Ta program takoj išče spletno mesto in najde povezave, kot je 404. Poleg tega popravi prekinjene povezave in pomaga najti napako strežnika. Tako je orodje SEO Spider orodje za vsesplošno pridobivanje podatkov in spletno pajkanje. Najde URL-je in jih takoj popravi za vas.

2. Analiza naslovov strani in meta podatkov

Med postopkom pajkanja lahko preprosto analizirate naslove strani in metapodatke. SEO Spider Tool spremlja kakovost opisov meta in identificira napake, manjkajoče besede, kratke ali dolge črte ali podvojene vsebine na vašem spletnem mestu.

3. Izvleček podatkov z XPath

Zdaj lahko preprosto zberete podatke iz HTML spletnih strani z orodjem SEO Spider Tool. Njena CSS Path in XPath omogočata lažje delo in boljše delo kot drugi podobni programi za izločanje in pajkanje. To orodje zbira podatke iz meta oznak, naslovi, cenovna mesta in vam v nekaj minutah dobi dobro obdelane podatke.

4. Ustvarjanje zemljevidov XML

Druga prednost uporabe orodja SEO Spider Tool je ustvarjanje zemljevidov za XML za uporabnike in prihaja z naprednimi konfiguracijskimi nastavitvami. Lahko spremenite frekvenco in hitrost nalaganja vašega spletnega mesta in takoj po njem izboljšate uvrstitev. Poleg tega to orodje ponuja različne predloge zemljevidov, da izberejo.

5. Vključite se s svojim računom Google Analytics

Lahko povežete ali integrirate orodje SEO Spider z računom Google Analytics in pridobite uporabne podatke, izboljšate stopnjo obiskov ene strani, pogovore in seje vašega spletnega mesta. Ko so podatki v celoti izkopani, to orodje z objavo in vam bo pomagalo pri ustvarjanju prihodkov na internetu.

6. Pregled robotov in direktiv

Zdaj lahko vsakdo ogleda URL-je, ki jih blokirajo roboti. txt, oznake za oznake X-Robots in meta robote, zahvaljujoč orodju SEO Spider Tool, ki omogoča to. Samodejno popravi zlomljene URL-je in takoj dobi želene rezultate.

7. Odkrij podvojene vsebine

Z uporabo orodja SEO Spider lahko preprosto odkrijete podvojene spletne strani na internetu. Delno podvojena vsebina se samodejno popravi. Orodje SEO Spider preveri naslove strani, vsebino in opise svojih strani za kakovost, s čimer se prepričajte, da nobena od vaših spletnih strani ni kopirana v omrežju.

8. Kontrola tekmovalcev

Če želite pregledati spletno mesto vašega tekmovalca in želite razumeti, katere vrste podatkov je očistil, morate poskusiti orodje SEO Spider. To je edini spletno strganje in program pajkanja podatkov, ki vam omogoča primerjavo vaše uvrstitve s konkurenti in vam takoj dobi koristne informacije.

December 22, 2017