Back to Question Center
0

Semalt: brezplačna programska oprema za spletno strganje za novince in resnične profesionalce

1 answers:

Za razliko od programerja, programator ne more napisati kod in manjka tehnične sposobnosti. Poleg tega je v matematiki šibek in vedno išče preproste načine za strganje ali izvlečenje podatkov, izpolnjevanje svojih spletnih nalog. Če ste ne-programer, ki se ukvarja s številnimi opravili, lahko poskusite te programe ali aplikacije za strganje spletnih mest.

Strgalo

Strgalo je močna razširitev Google Chrome. To je preprosta, a neverjetna aplikacija za strganje posameznih ali več strani in pretvorba podatkov, izpisanih v preglednice. Ta program lahko uporabljate samo, če imate Chrome kot svoj glavni spletni brskalnik.

Strgalo bo samodejno pregledalo vaše spletne strani in izvlečilo podatke na podlagi vaših zahtev. Ne ponuja nešteto možnosti, vendar ima uporabniku prijazen vmesnik.

API-ji za Twitter in Facebook

Z uporabo API-jev za Facebook in Twitter lahko preprosto pridobite podatke z velikega števila spletnih mest. Spletna mesta vaših konkurentov lahko tudi analizirate in spremljate njihove ključne besede. API je vmesnik, ki tridimenzionalnim orodjem omogoča programsko dostop do socialnih medijev. API-ji Facebook in Twitter so lahko integrirani na različne načine; lahko zbirate, skenirate in izvlečete podatke iz toliko profilov družabnih omrežij, kot želite.

Uvoz. io

Je močan in eden izmed najboljših spletnih strganja in podatkovnih programov. Uvozi. io je izbirna številka ena od neprogramerjev in razvijalcev spletnih aplikacij. To orodje lahko uporabite za strganje podatkov iz različnih URL-jev in ustvarjanje lastnih API-jev glede na vaše zahteve. Z uvozom. io, lahko v nekaj sekundah zagotovo dobite želene rezultate. Ta program vam omogoča, da izberete podatke in določite spletne strani prek svojega gumba. Raziskovala vam bo različna spletna mesta, da bi našli prave podatke, ki jih je treba izločiti.

Kimono Labs

Kimono Labs je edino orodje na tem seznamu, ki je na voljo v brezplačnih in plačljivih različicah. Če ste ne-programer, se odločite za svojo brezplačno različico in ne potrebujete preveč denarja za projekte pridobivanja podatkov. Če ste programer ali strokovni razvijalec, vam svetujemo, da uporabite svojo plačano različico, ki vas bo stala nekaj od $ 20 do $ 30 glede na vaše zahteve in načrt, ki ga izberete.

Te aplikacije za spletno strganje so primerne za programerje. So preproste za uporabo in imajo spletno podporo. Poleg tega vse te aplikacije zbirajo podatke iz osnovnih in naprednih spletnih mest in spletnih dnevnikov, ne da bi pri tem ogrozili čas in kakovost. Nenazadnje lahko te aplikacije uredijo svoje podatke in praktično odstranijo črkovalne napake Source .

December 22, 2017