Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - učinkovita platforma razširitve za Chrome

1 answers:

Grepsr je neverjetna in preprosta spletna platforma za zbiranje, podatke iz mreže. Osredotoča se na netehnične uporabnike, ki so pripravljeni plačati premijo, da bi se njihovi podatki zbirali in organizirali na dobro strukturiran način. To spletno orodje za ekstrakcijo ponuja svojim uporabnikom naslednje ugodnosti:

Prihranite čas in energijo

Uporabniki lahko iz različnih spletnih strani izvlečejo več podatkov, ne da bi morali uporabljati zapletene programska orodja. Pravkar morajo redno načrtovati koledar za opravljanje nalog. To je preprost program za strganje z uporabnikom prijaznim vmesnikom, ki je razumljiv za tehnične uporabnike. Danes mnogi kupci uporabljajo to platformo, da ustvarijo odlične rezultate za svoja podjetja. Zagotovo jim bo zagotovil ustrezne podatke, kadar koli jih potrebujejo.

uporablja učinkovita orodja in avtomatizirane naloge

Grepsr uporablja nekaj zelo neverjetnih orodij, pa tudi veliko podporo in integracijo. Zaradi tega zagotavlja svojim uporabnikom preprosto platformo, ki želi uporabiti posebna orodja za pridobivanje skoraj nič iz mreže. Na primer, ta programski program obravnava podatke B2B, kot so cene izdelkov, seznami zalog, imena, kot tudi poslovni stiki.

Uporabnikom zagotovite čudovito podporo

Za spletne iskalce ni vedno težko pridobiti vseh podatkov, ki jih potrebujejo. Na primer, če skušajo zbrati cene določenih zalog s spletnih strani in spletno stran spremeni svojo strukturo, je treba za njihovo vzpostavitev ekstrakcije. To je delo, ki ga strokovnjaki Grespr lahko opravijo brez dodatnega denarja.

Kdo uporablja ta program za strganje

Na trgu obstaja več podjetij, ki morajo poiskati in organizirati svoje spletne podatke, kot so velike agencije in trgovci na drobno. Oba zahtevata pogoste konkurenčne podatke in jih lahko pomagajo strokovnjaki podjetja Grepsr. Poleg tega mala podjetja morda potrebujejo pomoč pri kopiranju in lepljenju podatkov iz spleta samodejno.

Ustvarjanje projektov z Grepsrjem

Ko uporabniki ustvarijo določen projekt, jih programska platforma analizira in pošlje uporabnikom posebno ponudbo (ceno). Ko je cena nastavljena, se odpre podatkovni zbiralnik in postopek za zbiranje podatkov se začne. Strokovnjake Grepsr priglasijo spletne iskalce prek obvestil aplikacij ali e-poštnih sporočil.

Ta programska ekstrakcijska platforma uporablja šifriranje razredov, zato so uporabniki lahko prepričani, da so vsi njihovi podatki varni. Poleg tega morajo vedeti, da lahko kadarkoli hočejo polno nadzirati svoje podatke Source .

December 22, 2017