Back to Question Center
0

Spletna vsebina strgalo: je najboljši način za pridobivanje podatkov iz spleta? - Semalt daje odgovor

1 answers:

Pridobivanje podatkov s spleta ni vedno lahka naloga. Verjetno ste poskusili vse, da bi našli spletno mesto, ki vsebuje podatke, ki jih želite, vendar ni bilo mogoče prenesti ali kopirati in prilepiti njene vsebine. Vendar, ne odnehajte! Obstaja nekaj naprednih načinov za pridobitev podatkov v obliki, primerni za nadaljnjo manipulacijo:

  • Podatke lahko dobite iz spletnih API-jev (programskih vmesnikov aplikacij). Veliko spletnih aplikacij, kot sta Facebook in Twitter, ponuja vmesnike, ki omogočajo preprost dostop do svojih podatkov. Z uporabo takšnih vmesnikov je dokaj enostavno dobiti komercialne in celo državne podatke.
  • Podatke iz PDF-jev lahko tudi izvlečete. Vendar pa morda ni enostavno, ker je PDF oblika, primerna za tiskalnike. Obstajajo možnosti, da boste izgubili strukturo podatkov, ki so potrebni pri prenosu iz datoteke PDF.
  • Na voljo je napreden način pridobivanja spletnih podatkov - pridobivanje podatkov z uporabo strgala za vsebino spletnega mesta .

Zakaj uporabiti spletno vsebino strgala?

Ob upoštevanju spreminjajoče se vsebine, ki je na voljo na spletu, in kompleksnosti spletnih platform, obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali razmisliti o uporabi spletnega strgala, da bi dobili informacije, ki jih potrebujete. Tukaj je kratek pregled teh razlogov:

  • Razrez spletne strani brez vlečenja

Omejitev hitrosti je vidik, ki ga morate upoštevati pri izbiri metode za pridobivanje podatkov iz mreže. V praksi to pomeni določitev omejitve glede števila obiskovalcev, ki lahko dostopajo do spletnega mesta, ne da bi jih obravnavali kot DDoS (porazdeljeno zavrnitev storitve. ) napad. Če želite kar najbolje izkoristiti izkušnjo pridobivanja podatkov, uporabite ustrezen strgalo za spletno vsebino . Večina spletnih mest ne brani svoje vsebine s strgalnikov, tako da lahko dobite potrebne informacije brez kakršnekoli težave.

  • Ostanite anonimni, dokler se strganje

Če želite zasebno pridobiti podatke iz spleta, je spletno strganje najboljši način za to. Spletni pomnilnik spletnih vsebin vam omogoča preproste HTTP zahteve brez registracije. Poleg vaših piškotkov in naslova IP, ni nič drugega, kar vam lahko vodi skrbnik spletnega mesta.

  • Spletno strganje vam daje podatke, ki so na voljo

Spletno strganje ni raketna znanost. Ni potrebe, da se obrnete kdo v organizaciji ali počakate na spletno mesto, da odprete API. Preizkusite nekaj osnovnih vzorcev dostopa in strgalo za spletno vsebino bo opravilo preostanek dela.

Uporabite spletno strgalo , da dobite skoraj vse vrste podatkov iz skoraj vseh spletnih mest. Zato je najboljši način za pridobivanje podatkov iz spleta v primerjavi z drugimi tehnikami ekstrakcije podatkov. Naslednjič, ko želite, da bi dobili vse podatke iz spleta, uporabite strgalo za spletne vsebine in vaše delo bo veliko lažje in zanimivo kot kdajkoli prej Source .

December 22, 2017