Back to Question Center
0

Kako priti nazaj na vašo spletno stran, ki delajo za SEO?

1 answers:

Vhodne (dohodne) povezave ali povratne povezave so povezave tretjih oseb, ki kažejo na svojo spletno stran ali blog. In zakaj je tako pomembno razumeti, kako priti do povratnih informacij na vašo spletno stran? Ker so povratne povezave zdaj vidne med tremi primarnimi dejavniki, ki jih ponuja Google, v skladu z uradnim sporočilom, ki so ga v začetku letošnjega leta podali vrhunski svetovni raziskovalni velikan. Poleg širokega koncepta optimizacije iskalnikov lahko povratne povezave opazite tudi kot zaupanje - vaša vsebina ima dobro priznano vrednost. Zato lahko zaupate celotnemu spletnemu mestu ali spletnemu dnevniku. Na ta način Googlov iskalnik oceni svojo oceno PageRank - odtehta vsako povratno povezavo, ugotovljeno z vsako spletno stranjo na internetu. Razumevanje pomembnosti naravne in kakovostne gradnje povezav, spodaj bom pokazal, kako priti do povratnih povezav na vašo spletno stran ali blog, ki resnično deluje za SEO, v končni fazi -, da se znajdete nekje v top-10 Googlovih rezultatih iskanja.

Kako priti nazaj na vašo spletno stran za namene SEO

Ko gre za ustvarjanje SEO prijazno povezavo profila, vse o povratne povezave je pomembno - od posamezne domene, ki se povezujejo z vami in s svojim lastnim avtoritetnim razredom, z ustreznostjo vsake povezave, pa tudi z načinom njegove umestitve na strani. Tukaj je, kako dobite povratne povezave na vašo spletno stran na pravi način - poskrbite, da imate vse, kar je na mestu glede na naslednje točke:

  • Število referenčnih domen, ki ima povezave, ki kažejo na vas je verjetno ena od najpomembnejši dejavniki v očeh Googla, ko gre za iskanje potencialnih razvrstitev v vašem profilu povezave.
  • Povežite donatorsko oblast - tako na posamezni ravni (upoštevajte za vsako posamezno spletno stran), in če jo vzamete na lestvici. To pomeni, da bi imelo nekaj visokokakovostnih povratnih povezav z veliko avtoriteto veliko boljše, ne pa samo staviti na svojo količino in nič drugega.
  • Ustrezno pooblastilo ne pomeni nujno, da gre za tiste globalne medijske spletne strani ali največje založnike na svetu - vaša spletna stran mala podjetja ali nišni blog lahko doseže popolnoma primerljiv napredek.

  • Domen starosti se včasih lahko šteje kot zelo pomemben dejavnik, ki delno narekuje avtoriteto spletnega mesta glede povratnih povezav. Upoštevajte pa, da vam ni nujno, da zgolj ustvarite povezave z viri starih domen.
  • Ustrezne povratne povezave niso samo bolj koristne za Google, ne pa tiste, ki prihajajo iz pravih krajev, vključenih v isto razpravo o temah, ali pa se ujemajo z industrijo. Dejstvo je, da bi lahko iskalni mehanizem kot nepomembno povratno povezavo razumel tudi kot sumljivo manipulativne ali celo voljne ukrepe - zato si lahko zaslužite hudo (včasih celo nepopravljivo) kaznovanje.
  • Raznolikost profilov povezav ne sme biti nikoli podcenjena. Ne oklevajte, da bi imeli povezave s popolnoma neurejenimi spletnimi mesti ali spletnimi dnevniki z različnimi pooblastili, zaupanjem, PageRank in drugimi povezanimi znamkami. Dejansko bi bila to vaša najboljša dobro oblikovana odločitev - saj Google veliko pozornosti posveča barvnim povratnim povezavam z različnimi vrednotami, ki verjetno priznavajo njihov naravni način ustvarjanja Source .
December 22, 2017