Back to Question Center
0

Ponudbe semalt upoštevajte najboljšo brezplačno programsko opremo za strganje podatkov

1 answers:

Na voljo so različni načini pridobivanja podatkov iz spletnih dnevnikov in spletnih mest. Nekatere tehnike za strganje podatkov so primerne za razvijalce in podjetja, druge pa za programerje in samostojne podjetnike. Spletno strganje je zapletena tehnika, ki pretvarja nestrukturirane podatke v strukturirane informacije. Izvaja se le, če uporabljamo zanesljivo in verodostojno programsko opremo in orodja. Naslednja orodja komunicirajo z mesti in prikazujejo uporabne podatke v organizirani obliki.

1. Lepa juha:

Ta knjižnica Python je zasnovana za strganje datotek XML in HTML. Če uporabljate sistem Ubuntu ali Debian, je enostavna namestitev Beautiful Juice.

2. Uvozi. Io:

Uvoz. io je orodje za strganje brez spleta, ki omogoča, da podatke iz obeh kompleksnih in preprostih mest urejamo in jih organiziramo v podatkovni niz. Najbolj znan po sodobnem in uporabniku prijaznem vmesniku.

3. Mozenda:

Mozenda je še en uporaben in neverjeten program za spletno strganje , ki nam olajša strganje podatkov in zajem vsebine z več strani. Prihaja tako v brezplačnih kot plačljivih različicah.

4. ParseHub:

ParseHub je orodje za vizualno spletno strganje, ki pomaga pri brisanju besedila in slik. Ta program lahko uporabite za pridobivanje podatkov iz novic, potovalnih portalov in spletnih trgovcev na drobno.

5. Octoparse:

Octoparse je orodje za spletno strganje na strani odjemalca za Windows. Nestrukturirane podatke lahko pretvori v organizirano obliko brez potrebe po kodah. Dobro je za programerje in razvijalce.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster je čudovit program za strganje po spletu, ki služi kot strgalo in spletni goseničar. To se pogosto uporablja strokovnjaki SEO in vam omogoča, da skeniranje strani na boljši način.

7. Connotate:

Connotate je avtomatsko spletno orodje za strganje. Samo posvetovanje zahtevajte in navedite nekaj primerov, kako želite pridobiti podatke.

8. Skupno pajkanje:

Navadni pajkalnik nam ponuja uporabne nize podatkov, ki jih lahko uporabimo za pajkanje naših spletnih mest. Vsebuje tudi neobdelane podatke in pridobljene metapodatke za izboljšanje uvrstitve vašega spletnega mesta.

9. Crawley:

Crawley je avtomatizirana spletna storitev za strganje in izločanje podatkov, ki lahko strgali več lokacij in pretvorijo svoje neobdelane podatke v strukturirano obliko. Rezultate lahko dobite v formatih JSON in CSV.

10. Content Grabber:

Content Grabber je ena najmočnejših programskih orodij za spletno strganje. Omogoča enostavno ustvarjanje samostojnih spletnih strgač.

11. Diffbot:

Diffbot je orodje za strganje podatkov in spletni gonilnik. Vklopi vaše spletne strani v API-je, kar vam daje najboljše možne rezultate.

12. Dexi. Io:

Dexi. io je idealen za profesionalce in novince. Ta program za strganje v oblaku avtomatizira vaše podatke in vam v nekaj minutah doseže želene rezultate. Na voljo je tako v brezplačnih kot vrhunskih različicah in lahko obvladuje tudi datoteke JavaScript.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio prideluje podatke iz HTML, XML, PDF dokumentov in več spletnih strani. Trenutno je na voljo samo za uporabnike operacijskega sistema Windows.

14. FMiner:

FMiner je vizualni diagram oblikovalec in spletno strganje programske opreme, ki vam omogoča gradnjo projektov z možnostjo makro snemanje.

15. Grabby:

Grabby je spletno spletno strganje, ki se lahko uporablja za strganje podatkov iz e-poštnih naslovov in spletnih strani. To je program, ki temelji na brskalniku, ki ne zahteva namestitve, da bi dobili stvari Source .

December 22, 2017