Back to Question Center
0

Ali obstajajo izredna programska orodja ključnih besed Amazon za začetnike?

1 answers:

Vedno je dobro znano, da je vodenje ustreznega ključnega besednega raziskovanja med ključnimi sestavinami optimizacije iskalnikov (SEO) in sodobnim konceptom digitalnega trženja in celotnega poslovanja podjetja Ecommerce, ki dejansko ne upošteva, kje ste do sedaj prodali. Nekateri strokovnjaki SEO pravijo, "vsebina je kralj. "In to ima smisel ne le za prvotno optimizacijo iskanja na glavnih motorjih, kot je Google sam, ampak za podjetja, ki spustijo ladje, in skoraj vsak spletni projekt, ki se ukvarja z online maloprodajo, kot je Amazon. In sprijaznimo se s tem - ne bi smelo biti vprašljivo, da predvsem za začetnike v Amazoniji potrebujejo ključno besedo najbolj.

Ne samo, da bi se izognili nišnim nasprotnikom in začeli graditi lasten ugled in avtoriteto kot uspešni trgovci vredni nakupa z. Stvar je v tem, da nihče ne more preživeti v tej resnični razsežnosti tržne konkurence, razen če je podprt z ustrezno programsko opremo Amazon ključne besede, pomočnikom za sledenje in orodji za določanje cen, da bo seznam izdelkov posodobljen. Končno - zmagati polje za nakup in ostati med prvimi elementi, ki so na voljo za prodajo tam.

Torej, glede na to, da je ključno raziskovanje sama, pa tudi njeni dragoceni konkurenčni predlogi z dolgim ​​repom dejansko nujna potreba kot katera koli vrsta razkošja, tukaj je nekaj izredni načini izbiranja preprostih, vendar resnično uspešnih programskih orodij Amazon ključnih besed za začetnike. Upam, da boste z njimi dobili lepo kickstart, seveda brez porabe peni, saj je vsaka od naslednjih orodij za ključne besede Amazon na voljo v odprtem dostopu na spletu ali vsaj njihova osnovna različica.

Planer za Google AdWords za ključne besede

Morda se zdi, da je brezžična, toda to osnovno orodje, ki ga uporablja levji delež starih šolskih SEO, lahko služi tudi novim prodajalcem na Amazonju kot ključni besedi programska oprema, ki resnično deluje. Stvar je, da je ta osnovna rešitev tako odlična zlasti za začetnike. Predvsem zato, ker je to privzeto orodje, ki ga ponuja svetovni iskalni velikan, zelo dobro, ker vam daje veliko sliko, ki prikazuje vse vaše potencialno zmagovalne iskalne izraze in kombinacije dolgega repa, njihovo sedanjo raven konkurence (drugače, kako težko te ključne besede uvrstiti) , kot tudi povprečni obseg iskanja za vaše glavne ciljne ključne besede. In ni treba reči, da morajo biti podatki, ki jih posreduje Google, najširši in verjetno najgloblji, in da jih ne bodo potegnili samo iz enotnega trga (kot so Amazon, eBay, Walmart itd.), vendar so bili zbrani iz celotnega indeksa iskanja, ki je na voljo na internetu.

Tukaj je kratek seznam glavnih prednosti, ki jih ponuja Googlov načrtovalec ključnih besed, kadar se uporablja kot raziskovalna programska oprema za ključne besede Amazon:

  • pridobivanje vašega izdelka v seznamu za novo ključno besedo ali kombinacijo iskanja z dolgim ​​repom. Samo vnesite relativno nišo, vsako kontekstno frazo, kategorijo izdelkov, spletno mesto ali proizvajalca - in ste končali.
  • Imate veliko sliko obsega iskanja za katere koli modne ključne besede za izdelke ali potencialno zmagovalne kombinacije iskanja, ki jih uporabljajo živi uporabniki po vsem svetu.
  • Pomnožite svoje glavne sezname najbolj relevantnih in že dobro usmerjenih ključnih besed, tako da takoj dobite resnično dragocene vpoglede in predloge ključnih besed z dolgim ​​repom. In ne pozabite, da je Googlov načrt za ključne besede prava priložnost za zlorabo, da hitro ugotovite najbolj obetajoče ključne besede, ki so ciljno usmerjene na določeno lokacijo (i. e. , mesto, država in država).

Ključne besede Spy Research Tool

Za razliko od drugih priljubljenih programskih orodij za ključne besede Amazon, je to vsestransko orodje v glavnem namenjeno vam, da vam omogoči natančen vpogled v ključne besede - zgrabite neposredno od nasprotnikov nišnih , ali zbranih od najuspešnejših, ki prodajajo drugje na spletu. Ključna beseda Spy je obojestransko brezplačno in plačano polno maščobno različico, zato je za začetne prodajalce zelo hitro oceniti obseg iskanja za katero koli ključno besedo, v skladu z velikim paketom povezanih kombinacij iskanja in predlaganjem vseh dolgih rep kombinacije (z možnimi možnostmi LSI ključne besede), ki vam priporočamo, da se uvrstite.

Orodje za ključne besede SEMrush

Ta izvirni okvir SEO ima svoj lasten servisni komplet, ki z lahkoto postane vaša druga odlična alternativna rešitev, ko gre za izbiro Amazonova ključna beseda programske opreme. Med svojimi najmočnejšimi stranmi so se pokazale naslednje značilnosti za celovite raziskave ključnih besed: precej uspešna ocena: ocenjevanje težav pri vsaki ključni besedi, meri mesečno ocenjevanje obsega iskanja, upravljanje oglasov PPC, konkurenčna raziskava in analiza organskega prometa vaših nasprotnikov na trgu.

Orodje za ključne besede

Ta samoumevni naslov je ime zelo uporabne programske opreme Amazon ključne besede. Da, orodje za ključne besede ni samo pomočnik ključnih besed, ampak celotna spletna platforma, ki ponuja brezplačno osnovno različico, ki je na voljo prodajalcem novic Amazon, da najdejo najbolj uspešne ključne besede in besedne zveze z dolgim ​​repom za svoje izdelke. Upoštevajte, da je za odkritje nekaj zelo naprednih in težjih funkcij te platforme, bolj izkušenih velikih trgovcev, ki prodajajo na Amazon, morali plačati za svojo naprednejšo različico, znano kot Keyword Tool Pro.

KwFinder raziskovalno orodje

KwFinder je zadnje orodje za ključno besedo Amazon ključne besede, ki bi vam rad pokazal za danes. Ta možnost bi vam najbolj ustrezala, ko gre za ustvarjanje množic potencialno zmaganih ključnih ključnih besed in besednih zvez za iskanje izdelkov, ki so se do zdaj razširili med živimi kupci. KwFinder je enako v pomoč tudi ne samo Amazon, temveč preostalih priljubljenih platform za elektronsko poslovanje (npr. EBay, Walmart, trgovina Alibaba itd.), kot tudi nekatera druga, celo neprodajajoča mesta, kot je storitev YouTube video hostinga, drugo najbolj obiskano spletno mesto na svetu. Navsezadnje sem našel KwFinder še bolj koristen, zlasti za številne priročne funkcije, kot je postopek preprostega kopiranja, za hitro premikanje mojih seznamov, z alternativnimi, a ne preveč široko uporabljenimi predlogi iz latentnega semantičnega indeksiranja, nizom uporabnih povezanih vprašanja za vsako ključno besedo, ki jo potrebujete, in morebitne razvrstitve Source .

December 22, 2017