Back to Question Center
0

Semalt Review: orodja za spletno branje podatkov, ki vam lahko resnično pomagajo

1 answers:

Vemo, da je spletno strganje zapleteno

tehnika, ki vključuje ciljanje in pridobivanje informacij z različnih spletnih strani. Večina podjetij je odvisna od podatkov, preprosto orodje za strganje po spletu pa lahko razreši različne težave, povezane s podatki, ki nam zagotavljajo bolj dinamično in uporabno vsebino.

Opredmetene prednosti spletnega orodja za strganje so preproste za uporabo in lahko v nekaj sekundah pridobijo natančne podatke. Nekatere možnosti so brezplačne, druge pa plačane. Spletna orodja za strganje se med seboj razlikujejo glede na njihove značilnosti, možnosti in prenosljivost. Nekateri od njih zahtevajo kode, medtem ko drugi ne zahtevajo, da imate programsko znanje.

1. ParseHub

ParseHub podpira piškotke, preusmeritve, JavaScript in AJAX za pajkanje in strganje več spletnih mest. S pomočjo svoje strojne tehnologije za učenje omogoča prepoznavanje in pridobivanje informacij. ParseHub je najbolj kul in najbolj priporočljiv orodje za branje spletnih podatkov , ki generira izhodne datoteke v različnih formatih. Idealen je za uporabnike Linux in Windows in je brezplačna spletna aplikacija s petimi možnostmi iskanja po vsebini.

2. Agenty

Ne glede na to, ali iščete veliko količino podatkov ali načrtujete projekte spletnega pajkanja, vam bo agencija Agenty opravila veliko nalog. Z uporabo tega orodja lahko istočasno zagnate različna opravila za strganje in zbrišete veliko količino podatkov. Zagotavlja nam otežene podatke v formatih JSON, TSV in CSV in uporablja API-je za avtomatizacijo zbiranja podatkov v izbranem programskem jeziku. Njena brezplačna različica ima omejeno število možnosti, tako da lahko izkoristite plačano različico, ki je priložena garanciji za nazaj.

3. CloudScrape

CloudScrape je še eno orodje za strganje spletnih podatkov, ki podpira ogromno zbirko podatkov in ne zahteva nalaganja. Ta aplikacija, ki temelji na brskalniku, lahko preprosto nastavi svoje pajke in izvleče podatke v realnem času za vas. Kasneje lahko izločene podatke shranite v Google Drive in Box. neto ali pa ga izvozite kot CSV in JSON.

4. Datahut

Datahut je visoko razširljiv, prilagodljiv in orodje za pridobivanje spletnih podatkov za vse vaše potrebe po podatkih. Dobite lahko natančne informacije po ugodnih cenah in 100-odstotno garancijo za povračilo denarja. Upoštevati morate, da ni brezplačne različice Datahuta, vendar je njegova premium različica prijazna do proračuna in primerna za zagon in ustanovljena podjetja. Združuje podatke z več mest in zbira izdelke, vsebino, slike in profile za vas.

5. Webhouse. io

Webhouse. io je spletna aplikacija, ki omogoča neposreden in enostaven dostop do strukturiranih podatkov in uporablja tehnologijo spletnega pajkanja za izvajanje različnih funkcij. Ima možnost, da indeksira vaše spletno mesto in pridobi podatke iz različnih spletnih strani v več kot 200 jezikih. Podpira datoteke RSS, JSON, HTML in XML.

6. Fivetran

Eno izmed najboljših orodij za strganje podatkov je Fivetran. Je močan in zanesljiv iztiskalnik podatkov in varčuje z energijo in časom. V določenem času lahko Fivetran izvleče od 100 do 100000 spletnih strani brez težav Source .

December 22, 2017