Back to Question Center
0

Semalt: Spletno strjevanje s čudovito juho

1 answers:

Danes obstaja veliko načinov, kako lahko ljudje pridobivajo podatke z različnih spletnih strani. Veliko spletnih mest, kot sta Google in Facebook, ponujajo API-je, ki jih lahko uporabljajo iskalniki, da imajo dostop do vseh relativnih informacij, ki jih želijo. Vendar niso vse spletne strani opremljene z API-ji, ker morda ne želijo, da njihovi bralci zbirajo kakršne koli informacije od njih ali ker niso opremljeni z napredno tehnologijo. Toda kaj lahko v teh primerih storijo spletni strgalci ? Kako lahko izvlečejo podatke, če določene spletne strani ne uporabljajo API-ja? Resnica je, da lahko dejansko strgajo spletne strani na več načinov.

Uporabite Google Dokumente za boljše rezultate

Z uporabo Google Dokumentov lahko dejansko pridobijo vse informacije, ki jih potrebujejo. Lahko jih uporabljajo za skoraj vsak programski jezik, kot je Python. Python je zelo močan programski jezik, ki je enostaven za uporabo in programerjem omogoča povezavo svojega projekta z resničnim svetom. Uporabnikom omogoča, da izrazijo različne koncepte v manj vrsticah kode, ki jih uporabljajo drugi programski jeziki, kot je Java.

Lepa juha (knjižnica Python): neverjetno orodje za hitre naloge

Biblioteka Python omogoča hitro preoblikovanje projektov spletnega strganja in ponuja številnim knjižnicam izvedbo določenega naloga. Na primer, BeautifulSoup je preprosto orodje za hitre naloge, kot so izvleki različnih podatkov, kot so seznami, stiki, tabele in drugo. Pravzaprav BeautifulSoup svojim uporabnikom ponuja nekaj preprostih in učinkovitih metod za navigacijo, iskanje in spreminjanje določenih podatkov. Za primer na primer potrebuje dokument HTML in ga razčleni tako, da ustvari ustrezno strukturo v pomnilniku. Poleg tega samodejno pretvori vse dohodne dokumente v Unicode, zato uporabnikom ni treba razmišljati o koncih.

Značilnosti lepe juhe

Uporabniki lahko namestijo to učinkovito orodje za ekstrakcijo v sistemih Windows in Linux. Nato lahko krmarijo in se naučijo, kako preprosto uporabljati sistem. Videli so vse potrebne primere, da bi dobili idejo o tem, kako bodo uporabili ta sistem. Ti primeri lahko pomagajo bolje razumeti sistem. To je praktični vodnik za boljše poznavanje načina branja podatkov iz različnih spletnih strani.

Razčlenjeni podatki izgledajo kot izvirni dokument. Toda v primeru, da v določenem dokumentu obstajajo določene napake, jih Beautiful Soup odkrije in svojim uporabnikom zagotovi primerno strukturo. Lepa juha ponuja nekaj velikih lastnosti, ki dajejo elemente HTML elementov, da jih naredijo veliko enostavnejše za uporabnike. Spletni strgalci se morajo spomniti, na primer, da ima en element lahko več vrst razredov in da se razred razdeli v elemente. Vsak od teh elementov ima lahko samo en ID, ki ga lahko uporabite samo enkrat na strani. Lepa juha je odličen program, ki je zasnovan predvsem za projekte, kot so spletno strganje. Zagotavlja nekaj preprostih metod za svoje uporabnike, da spremenijo razčlenjeno drevo. Ta jezikovni program je razvit na vrhu najboljših parsonov Pythona, kot je LXML in je precej prožen. Dejansko najde zaklenjene podatke in v nekaj minutah zbira vse potrebne podatke za spletno strgalo Source .

December 22, 2017