Back to Question Center
0

Ali lahko kdo nauči, kako čim bolj dodati povratne povezave?

1 answers:

Dejstvo je, da je postopek ustvarjanja nove povezave na vašo spletno stran ali blog ni tako težko, kot si mislite. Prenos v preprostem angleškem jeziku, povezava stavbe v SEO pomeni za obojestransko koristno obravnavo. Preprosto rečeno, to pomeni pridobivanje povratne povezave na svojih straneh in njihovo dajanje v zameno. Dejansko je prijava za kakovostno strategijo povezovanja stavb verjetno na koncu najboljši način za povečanje vaše splošne strategije v SEO na lestvici. Toda preden vam pokažem, kako dodati povratne - preprosto in sproščeno - naj vam dam previdno besedo. Upoštevajte, da so naslednji nasveti za gradnjo povezav trenutno veljavni. Ampak ni nobenega zagotovila, da bi nas danes naredilo dobro, ostalo enako za jutri. Torej, spodaj so le praktični koraki, ki veljajo za trenutek. Upam, da vam bo pomagalo razumeti, kako dodati povratne povezave na vašo spletno stran ali blog - brez znatnih denarnih izdatkov, samo plačate svoj čas in trud.

Napotki za objavo v dnevniku

Ni nič izjemnega, da bi zaslužili nekaj dragocenih povratnih povezav,. Vse, kar potrebujete, je pisanje veliko in to pogosto. Poskrbite, da bodo večji iskalniki uspešno opazili vašo prisotnost - ne pozabite, da ponujate ponavljajoče se posodobitve z vsebino vašega spletnega dnevnika. Osebno priporočam stavo na kakovost, ne pa na količino. Mislim, da je pisanje dveh ali treh člankov o usmrtitvi točno tisto, kar je treba storiti, da dodate nekaj dodatnih povratnih linij, ki služijo vašemu napredku. In ne pozabite - obstaja dobra priložnost za uporabo vaših glavnih ciljnih ključnih besed za vsako objavo v spletnem dnevniku. In, seveda, poskusite ne pretiravati s ključnimi besedami, razen če želite, da vaši spisi izgledajo kot neželeni. Na ta način razmislite o investiranju nekaj časa v gradnjo povezav preko spletnega gostovanja, pisanja mnenj o izdelkih in pametnih komentarjev, vsaj o tretjih osebah, ki so najbolj pomembne za vašo poslovno panogo ali predmetno razpravo.

Sidranje besedila in ključnih besedah ​​raziskav

Ni treba reči, da je izvajanje ustreznega ključnega beseda raziskava verjetno prvo mesto za izboljšanje SEO na lestvici. Zlasti za povezavo stavbe, morate vedeti, kako dodati povratne s pravico sidro besedilo. Če želite vse urediti, ne oklevajte z uporabo programa Google AdWords ali katerega koli drugega orodja, da ponovno izvedete popolno analizo ključnih besed - tokrat strogo za namene povezovanja. Resno, ko gre za oblikovanje popolnoma prilegajočega sidrnega besedila, je smiselna semantika. Na primer, precej skupnih izrazov, kot so "stroški socialnega medijskega trženja", imajo navidezno podobno semantiko. Kljub temu so vrata vedno odprta za povečanje prometa - samo spreminjate eno samo besedo ali si vzemite idealno prileganje.

Solidna spletna arhitektura in povezovanje

Vedno spustite nekaj notranjih povezav, ki kažejo pot skozi različne dele spletnega mesta ali spletnega dnevnika. Priporočamo, da dodate povezave na najbolj obiskane strani in nastavite razumno povezavo z domačo stranjo ali ciljnimi stranmi. Seveda te vrste povezav nimajo nikakršne zveze z Googlovimi uvrstitvami, vsaj neposredno. Kljub temu pa je še vedno zelo dobra priložnost, ne samo za izgradnjo dodatnih povezav, ampak tudi za močno spletno arhitekturo. Kakorkoli, razvijanje vaše spletne strani ali bloga na dokaj dostopen in uporabniku prijazen kraj bi bila dobro oblikovana odločitev. Navsezadnje lahko izkoristite višji položaj, ki ga je treba dodeliti na daljši rok - samo zato, ker je vaša spletna arhitektura priročna in pravi dobrodošel vsakemu uporabniku, ki je tam pristal Source .

December 22, 2017