Back to Question Center
0

Kaj je najlažji način za gradnjo visokih povratnih povezav PR7?

1 answers:

Za mene gradnja povratne povezave ni tako težka in lahko postane precej enostavna naloga, ko se ravna pravo pot. In prav tako lahko uspešno ustvarite povratne povezave z najvišjih avtoritativnih spletnih mest, z najvišjo možno oceno PageRank. Mislim, da ne morete zgrabiti samo ene povratne povezave PR7, temveč tudi veliko bolj dragocene, ki imajo ocene do PR8 ali celo PR9 točk. In spodaj bom pokazal nekaj dobrih mest z zelo visoko vrednostjo PageRank vredno graditi povezave z. Oglejmo si moj seznam z naštetimi seznami, vključno z nekaterimi najbolj priljubljenimi spletnimi mesti, na primer About. jaz. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, kot tudi Flickr. com.

Upoštevajte moje postopne akcijske načrte, da bi dobili nekaj dodatnih povratnih PR7, ki bi kazali na svojo spletno stran ali blog. Nadaljujte branje in uživajte v dokaj merljivem izboljšanju v PageRank, domenskem organu in celotnem številu možnosti za SEO, ki se povečajo na ravni.

O. jaz

Priporočam, da se najprej poskusite tam in nikjer drugje. O podjetju. jaz je zelo preprosta spletna platforma, zasnovana kot seznam kartic za poslovanje z e-trgovino. Storitev omogoča vlečenje vsega, kar potrebujete skupaj - tako poslovna spletna mesta kot tudi osebne profile na spletnih mestih družabnih omrežij, kot so Facebook, LinkedIn, Google Plus in vse druge spletne strani ali strani v spletnem dnevniku. Tukaj je, kako lahko dobite nekaj tega dragocenega povratne povezave PR7. Pojdi na glavno stran na A za registracijo. Ko boste imeli vse na mestu - pojdite na stran »uredi« in nadaljujte s poglavjem »biografija«. Nato vstavite povezavo, ki kaže na vašo glavno spletno stran ali blog. Če želite dokončati nalogo, preprosto kliknite povezave z jezičkom, če želite postaviti svoje ime domene - in ste končali!

WordPress. org

To je dobro znana in zaupanja vredna storitev, ki ponuja odprtokodno programsko opremo. WordPress se ukvarja predvsem s spletnimi okviri spletnega dnevnika in spletnih vsebin, ki ocenjujejo, da trenutno omogočajo in podpirajo približno četrtino celotnih spletnih virov. Tukaj je, kako priti do zasluženih povratnih točk z vrednostjo PageRank do 9 točk. Vse, kar potrebujete, je, da dokončate postopek registracije in nadaljujete s svojo novo stranjo s profilom - samo, da tam napolnite URL spletnega mesta ali spletnega dnevnika.

Drupal. org

Ker je skoraj tako preprosta kot prejšnja možnost, se lahko prijavite samo na Drupal. org - in dobite potrebno število povratnih povezav PR7. Dejansko je vse skupaj z Drupalom. org mora biti gladka in samoumevna, zato se verjetno ne boste spopadali s kakšnimi težavami.

Flickr. com

Poskusite zgraditi povezave do te priljubljene storitve gostovanja. Poleg drugih naprednih in definitivno zmogljivih funkcij, ki so na voljo na Flickr. com, ta spletna stran omogoča raziskovanje in skupno rabo fotografij pri lokalnih uporabnikih in združenih skupnostih. Podobno kot v teh dveh prejšnjih primerih je vse, kar potrebujete, ustvariti svoj osebni profil in ga dati v register. Ko je to končano, kliknite vrstico in izberite pravo možnost za urejanje podatkov o profilu. Ne pozabite shraniti napredka in uživajte v drugi povezavi, ki kaže na vašo spletno stran ali blog Source . Vso srečo!

December 22, 2017