Back to Question Center
0

Kako lahko poslovne poslovne spletne strani dobijo povratne povezave za SEO?

1 answers:

Njegova visoka konkurenčnost razlikuje hotelsko tržno nišo. Zato je gradnja kakovostnih povezav na spletnih straneh hotela prednostna naloga.

Backlink je hiperpovezava iz drugega spletnega vira, ki kaže na vašo domeno. Vsako backlinkovo ​​vrsto mora biti obkrožena z ustreznimi in vključujočimi vsebinami, s čimer se promet poveže z povezanimi viri. Poleg tega je treba povezave v skrivnem besedilu skriti z enim od najpomembnejših iskalnih izrazov, ki bi jih radi iskali na spletnih iskalnikih.

Vsaka dohodna povezava, ki kaže na spletno mesto vašega hotela, vam daje glas v iskalnikih. Več kakovostnih vhodnih povezav kaže na vašo spletno stran, več organov, ki jih boste dobili od iskalnikov, in kasneje, višje boste rank na SERP.

Za povratne povezave je bolj zapleteno. Iskalniki upoštevajo številne algoritme, s katerimi določite natančno uvrstitev spletnega mesta (v resnici je več kot 200 dejavnikov za razvrščanje v Google). Tudi vaš domenski avtoritet in ugled blagovne znamke igrajo pomembno vlogo pri tem, kako pomembno je vaša povratna povezava.

Ta kratka objava je namenjena deliti z vami nekaj skrivnosti gradnje povezav, kako priti nazaj na SEO. Te metode vam bodo pomagale povečati moč spletnega mesta hotela in postati vodilna tržna niša.

Praktični načini pridobivanja povratne povezave za hotelsko spletno stran SEO

  • Pregled spletnih spletnih imenikov

bodo učinkoviti za tista podjetja, ki želijo povečati svojo lokalno uspešnost.

Precej preprost način pridobivanja vhodnih povezav. Vse, kar potrebujete, je iskanje ustreznih spletnih imenikov, kjer je mogoče vsebino vsebovati. Domnevam, da bo hotelska vsebina hotela izgledala naravno na spletnih straneh soseske, lokalnih skupnostih in mestnih poslovnih imenikov. Prav tako lahko iščete panoge, ki so povezane s trgovino, kot so gostinska združenja in lokalne turistične organizacije.

Na spletu lahko najdete dva načina. Prva je, da izvedemo Googlovo iskanje takšnih poizvedb kot »gostinski imenik + ime mesta«, »poslovni imenik + ime mesta«, »potovalne skupnosti + ime mesta« in tako naprej. Drug način je, da analizo tržne niše izvaja eno od spletnih profesionalnih orodij (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer itd.)

  • Prikažite svoje povezave brez povezave

Lahko ustvarite kakovostnejše povratne povezave, tako da poskušate prenesti vse vaše trenutne poslovne povezave brez povezave spletni svet. Če vodite hotelsko podjetje, imate veliko partnerjev in poslovnih odnosov z drugimi lokalnimi podjetji, kot so dobavitelji hrane, čistilna podjetja, storitve zabave in tako naprej. Najverjetneje so ta lokalna podjetja že vzpostavila svoje spletno podjetje, vendar o tem še vedno ne poznate. Zato morate preveriti te podatke in storiti vse, da prikažete svoje povezave brez povezave na spletu. Vaši poslovni partnerji bodo verjetno z veseljem vzpostavili vzajemno koristne navzkrižno spodbujanje poslovnih odnosov.

Poleg tega lahko svojim prodajalcem daste dobre izjave o svojih storitvah. Vnaprej lahko svojo stran domene dajo na svojo prodajno stran na seznamu prednostnih strank ali pošljejo tudi povratne informacije o vašem podjetju Source .

December 22, 2017