Back to Question Center
0

Kako lahko povratne povezave PR6 vplivajo na vašo spletno stran SEO?

1 answers:

Vsi vedo, da so najboljši viri za gradnjo kakovostnih vhodnih povezav visoki domeni PageRank. Pospešujejo optimizacijo iskalnikov in premaknejo vaš položaj na strani z rezultati iskanja.

Preden začnete ustvarjati profil za nazaj, morate iskati in preučiti o PR6, PR7 in drugih spletnih mestih iskalnikov. PageRank je pomemben razvrstitveni dejavnik, ki prikazuje spletno mesto. Služi za merjenje pomembnosti spletne strani s štetjem števila in kakovosti povezav, ki kažejo na to. Z drugimi besedami, gre za zapleten sistem razvrščanja, ki ga Google sprejme za uvrstitev spletnih strani v splet. Najmanjši PageRank je nič, največji pa je deset. PageRank v naših dneh ni zgolj merjenje uspeha na spletnem mestu. Ne zagotavlja niti višje razvrstitve iskanja niti povečanja prometa.

Vendar pa je pridobitev povratnih povezav z visokih spletnih mest PR še vedno bistvena za izboljšanje profila povezav. Google nagrajuje samo ugledne in dolgotrajne spletne vire z velikim PageRank. Zato boste pri ustvarjanju povratnih informacij Googleu povedali o vaši vsebinski vrednosti. Če vaš profil povezave vsebuje PR6 - PR10 povratne povezave, se boste uvrstili na Google TOP.

Tehnike za povratne povezave PR6

  • Posojite nazaj konkurente

ne samo en spletni skrbnik v vaši niši, ki bi radi ustvarili dober profil povezave. Večina TOP spletnih virov v vaši niši ima močne oglaševalske akcije za povezovanje in nenehno išče nove priložnosti za gradnjo povezav. Verjemite ali ne, lahko izkoristite povratne povezave vašega konkurenta. Storili so vam vse gradbene povezave za vas. Torej, vse, kar potrebujete, je, da se povratne povezave konkurentov z okvirjem RLR.

Izvesti morate konkurenčno raziskavo in ugotoviti, kako vaši primarni konkurenti vzpostavljajo povezave. In končno, morate ponoviti ali zgolj sposoditi svoje taktike. Lahko se obrnete na vire, kjer so vaši konkurenti ustvarili svoje povezave in se spraševali o možnostih za izgradnjo povezav za svojo domeno.

  • Nebotičnik

Verjetno ste slišali za to učinkovito povezavo, ki jo je uvedel odličen strokovnjak za SEO Brian Dean. To je preprosto, toda spletnim skrbnikom zagotavlja odlične rezultate.

Najprej morate opraviti tržno nišno raziskavo in poiskati priljubljene in zelo povezane člane ali objave. Potem morate svoj vsebinski del navdihniti z materiali, ki ste jih prebrali. Vendar se morate izogibati lepljenju s kopiranjem, ker bo igral proti vam. Ustvariti morate edinstven članek, ki temelji na vaši raziskavi. Potem morate postaviti povezavo do starejše različice članka, da se prepričate, ali se uporabniki lahko povezujejo z novim posodobljenim vsebinskim delom.

  • Tehnika neobrezovalnega strelnega orožja

Ta tehnika gradnje povezav je podobna prejšnji. Vendar ima eno veliko razliko. Deluje najbolje za tiste, ki že imajo vsebino, ki jo je treba spodbujati. V tem primeru se morate zanašati na številne nebotičnike za priložnosti povezav. Ta tehnika vam daje priložnost, da najdete veliko drugih spletnih strani, ki temeljijo na isti temi, kot je vaša, ki imajo tudi številne povezave, ki kažejo na njih Source .

December 22, 2017