Back to Question Center
0

Kakšna je skrita moč nofollow povratne povezave?

1 answers:

Vsi spletni skrbniki zahtevajo enake stvari. Dofollow povezave so uporabne za optimizacijo spletnega mesta, medtem ko je nofollow neuporaben. Vendar to dejansko ni res. Morda se zdi prav v primeru, ko ste samo zaskrbljeni zaradi takojšnjega povezavnega kapitala. Na dolgi rok, ta pristop pomeni, da zapravljate veliko potenciala povezovanja stavb, ki jih lahko dobite od nofollow povratne povezave.

Razložiti ga je mogoče s številnimi dejavniki razvrstitve. Prvič, Google še vedno skrbi za nofollow povezave in jih ugotovi, da so pomembni za izboljšanje ugleda blagovne znamke. Opozarja na spletno stran brez povratnih povezav, ko skuša povzeti, ali imate povezavo z zdravo in kakovostno povezavo ali ne. Poleg tega so lahko povratne povezave nofollow še vedno indeksirane, kar pomaga zagotoviti, da je spletni vir živ. Nofollow povratne povezave imajo pomembno vlogo pri širših tržnih prednostih.

Kako se Google odzove na nobene povratne povezave?

Resnica je povedal, Google razčleniti bothfollow in nofollow povratne povezave. Z edino razliko v kakovosti veznega soka, prehaja skozi nofollow povratne povezave. Google upošteva povezave nofollow kot del zdravega profila povratne povezave. Če je profil backlink sestavljen samo iz povratnih povezav dofollow, je videti sumljivo za iskalnike. Takšni nenaravni profili lahko dobijo kazni. Torej, brez povezave je vredno varnostno mrežo.

Druga korist nofollow povratne je, da pomagajo iskalniki pajkanje in indeks vaše spletne strani. Povezave Nofollow lahko od Googla zahtevajo, da razčleni eno od vaših spletnih strani, ki pred tem niso prejele prometa. Kaj je pomembno tukaj je, da nofollow povezave še vedno zagotavljajo, da iskalniki lahko najdejo, plazijo in indeksirajo vašo spletno stran, tudi če ne prenašajo lastniškega kapitala ali zabeležijo sidro ključne besede.


Prav tako je treba omeniti, da lahko brez povezave. Mnogi spletni skrbniki odklonijo delo z platformami za backlink nofollow, saj menijo, da ne morejo biti učinkoviti za njihov poslovni razvoj. Težava je, da ne vidijo prave vrednosti za nofollow povezave. Če objavite veliko vsebino platforme, ki zagotavlja le povezave brez povezave, je lahko še vedno koristno za vas kot uporabnike, ki najdejo vašo vsebino pomembne in kakovostne, jih bodo delili na svojih manjših platformah. Torej, kot rezultat, boste še vedno dobili veliko ekoloških povratnih povezav do e-pošte.

Zato nobene povezave ne morejo prenašati pravičnosti povezav, kot mnogi od nas razumejo, vendar je še vedno koristno za naše spletne strani za optimizacijo iskalnikov. Nobenega dvoma ni, da nofollow povratne povezave izboljšajo izpostavljenost spletnega mesta na spletnem mestu SERP. Izpostavljenost lahko v svojem izrazu prinese več povezav do vaše spletne strani.

Za zaključek bi želel povedati, da morajo biti povratne povezave tvoja najvišja prednostna naloga, vendar ne smete zavrniti priložnosti za povezavo z oznako nofollow. Te povezave imajo tudi potencial za pomoč pri indeksiranju in ustvarjanju nadaljnjih povezav Source .

December 22, 2017